Π. Καλογεράκης| Εργατικότητα, Διεκδίκηση, Αποτελεσματικότητα και πάντα κοντά στον Δημότη

Συνέντευξη Παύλου Καλογεράκη στον ραδιοσταθμό ΑΝΤ 1 Αιγαίου

Ο Παύλος Καλογεράκης προσκλήθηκε στον σταθμό μας, ΑΝΤ 1 Αιγαίου, για να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού «Σύμπραξη Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Κάρμαντζη, καθώς και την δική του αγωνιστική διάθεση και συμμετοχή στον συνδυασμό αυτόν. Από την πολύ ουσιαστική συζήτηση μαζί του, σημειώνουμε μερικά από τα ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα που έθιξε και τα οποία όπως είπε θα αποτελέσουν βασικούς πυλώνες δουλειάς της νέας Δημοτικής Αρχής.

  • Η δουλειά στον Δήμο απαιτεί εργατικότητα, σχεδιασμό, διεκδίκηση και αποτελεσματικότητα
  • Τα έργα υποδομής (αεροδρόμιο, λιμάνι, φράγματα, δρόμοι, τελωνείο) πρέπει να μπουν σε διαδικασία ταχείας ολοκλήρωσης
  • Για την τουριστική ανάπτυξη πρέπει να υποστηριχθεί ο φορέας τουρισμού που προωθεί το Επιμελητήριο, εφόσον η όλη προσπάθειας μπει σε σοβαρή από επαγγελματικής πλευράς βάση. Όπως σημείωσε είχε και προσωπικά από μήνες αρθρογραφήσει για το θέμα αυτό και είχε σχετική εισήγηση στο πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο.
  • Οι χώροι τουριστικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να βελτιωθούν ως προς τις υποδομές και να αναδειχθούν. Μόνο έτσι θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε επισκέπτες.
  • Ο νέος νόμος για την ανάδειξη και λειτουργία των Δημοτικών Αρχών απαιτεί συναίνεση και συνεργασίες. Για τούτο είναι υποχρέωση των πολιτών να αναδείξουν πρόσωπα ανάλογων χαρακτηριστικών.
  • Ο ηγέτης πρέπει να ακούει, να συνθέτει και να αποφασίζει. Για τούτο οι πόρτες του Δήμου πρέπει νάναι ανοικτές για τις μικρές και μεγάλες ανάγκες των Δημοτών
  • Τα χωριά έχουν πολλές και επείγουσες ανάγκες για τούτο πρέπει με αποκεντρωμένη διοίκηση αλλά και πόρους να δοθεί ώθηση στα τοπικά συμβούλια να αναλαμβάνουν να επιλύουν κάθε τι το τοπικό. Επίσης το σημαντικό πρόβλημα των αγροτικών δρόμων πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.
  • Η καθαριότητα και η αισθητική του κέντρου της πόλης πρέπει να αποτελέσει βασική έγνοια της δημοτικής αρχής

Για τον εαυτό του σημείωσε ότι η μόνη έγνοια του είναι να προσφέρει στα κοινά όπως για χρόνια έκανε και στις θέσεις ευθύνης που κατείχε. Με ανιδιοτέλεια και εργατικότητα προσέφερε με πολύ πάθος για το κοινό καλό. Την ίδια όρεξη για δουλειά έχει και τώρα σε όποιον τομέα του ανατεθεί από τον νέο Δήμαρχο, που πιστεύει ότι θα είναι ο δυναμικός Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.