Κουταλιάρη Κορίνα: Το παιδί θαύμα του Chios Karate Academy

Επέστρεψε απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Karate νέων – γυναικών, το Αθλητικό Σωματείο Chios Karate Academy, με την αθλήτρια Κουταλιάρη Κορίνα να κατακτά 2 χάλκινα μετάλλια, 3η θέση στα KATA και 3η θέση στο KUMITE(η μικρότερη αθλήτρια της κατηγορίας) φθάνοντας έτσι τις 11 κατακτήσεις μεταλλίων, στην 7η συμμετοχή της στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Corina Dimosthenis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Αυτόματα κατέκτησε και την 5η μοριοδότηση της για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, κάνοντας περήφανους τόσο τον προπονητή της Τσαρούχα Ιωάννη αλλά και άλλο τόσο την μητέρα της που είναι πάντα δίπλα της, τόσο σε κείνη αλλά και στον μικρό αδελφό της Δημοσθένη Κουταλιάρη ισάξιο συνχαρητηρίων, αφού όποτε βρεθεί στο αγωνιστικό tatami βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βάθρου.

Να σημειώσουμε οτι ο Αθλητικός σύλλογος Chios Karate Academy είναι ο μόνος στην Χίο που έχει καταφέρει να φέρει στο Νησί μας επίσημα πανελλήνια μετάλια!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.