Κρίσεις 2019: Αυτός είναι το φαβορί στην κούρσα της διαδοχής του Αποστολάκη

Μετά την ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών μαχών αναμένεται να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας καταρχάς για την επιλογή του νέου Α/ΓΕΕΘΑ και εν συνεχεία για τις Κρίσεις των αρχηγών των υπολοίπων τριών επιτελείων.

Κατά πληροφορίες του ΟnAlert, εάν επισπευσθεί η εισαγωγή της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Εθνική Αντιπροσωπεία, δεν αποκλείεται η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, να μετατεθεί για μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Την ίδια ώρα τα σενάρια για τον νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, δίνουν και παίρνουν. Το επικρατέστερο, θέλει ως φαβορί στην κούρσα διαδοχής του νέου ΥΕΘΑ, τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι φέρεται να εξετάζεται σοβαρά, με δεδομένες και τις light – αλλαγές της προηγούμενης χρονιάς, να γίνουν βαθιές κρίσεις, με αλλαγές και των τριών αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Άλλωστε όπως τόνιζαν ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει την εντολή από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει εν λευκώ στις αλλαγές που θα κριθούν απαραίτητες ωστε να μην διαταραχθεί η συνοχή του στρατεύματος αλλά και οι ήδη εφαρμοζόμενες αλλαγές.

πηγή:onalert.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.