Κύριε Πρωθυπουργέ Ξυπνήστε… προτού σας Ρίξουν οι Τραπεζίτες!

Απευθύνομαι ντόμπρα καθαρά και ξάστερα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη στον Υπουργό Οικονομικών τον Υπουργό Εργασίας τον Υπουργό Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης καθώς και στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τους καταγγέλλω ότι οι Τραπεζίτες με την συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία και τους υπαλλήλους τους , αναγκάζουν ειδικότερα τους συνταξιούχους και υπερήλικες να πνίγονται από το μένος και να είναι αγανακτισμένοι και να βρίζουν τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση!

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και υπόλοιποι κύριοι του οικονομικού τομέα και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης δεν είναι δυνατόν γέροντες και γριούλες ακόμη και μεσήλικες αγράμματοι ή με μεγάλα προβλήματα υγείας όπως η όραση και ακοή και αναπηρίες παντός είδους να μπορέσουν μόνοι τους στα διάφορα μηχανήματα και εξωτερικά ΑΤΜ των τραπεζών να διεκπεραιώσουν Ηλεκτρονικής φύσεως συναλλαγές όπως πληρωμές λογαριασμών εφορίας ή δόσεις διακανονισμού ΔΕΚΟ και λοιπών οργανισμών!
Επί τόσα χρόνια τις συναλλαγές μου διεκπεραίωνα μέσω του λογαριασμού μου από κάποιο υπάλληλο γραφείου της Τράπεζας και όχι στο Ταμείο και το γκισέ όπου γίνεται η συναλλαγή με μετρητά!
Έμαθα να χρησιμοποιώ την κάρτα της σύνταξης μου που λέγεται χρεωστική για την ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ … αλλά μέχρι εκεί παρ όλες τις γνώσεις μου !
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον ίδιο μου τον εαυτό και λόγω οράσεως και λόγω των δακτύλων μου να πληκτρολογήσω από 15 έως 20 ή και 25 αριθμούς που έχει ο κάθε κωδικός του κάθε λογαριασμού είτε εφορίας είτε ΔΕΗ είτε ΔΕΚΟ και ακόμη μεταφορά σε άλλους λογαριασμούς δικαιούχων.
Σήμερα όπως μου είπαν στην Τράπεζα δεν είναι δυνατόν να με εξυπηρετήσει κανένας υπάλληλος για όλες τις συναλλαγές γιατί δεν το επιτρέπουν οι διοικήσεις των τραπεζών!
Και σε ερώτηση μου σε όλους τους υπαλλήλους εσείς τί δουλειά θα κάνετε ; Μου είπαν ότι μόνο δάνεια και έκδοση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και μεγάλες καταθέσεις μετρητών!
Αλλά πρίν ένα μήνα που έκανα αίτηση για δάνειο 3.000 ευρώ για να αλλάξω το αυτοκίνητο μου δεν μου εγκρίθηκε επειδή είμαι 73 χρόνων και πρέπει να βάλλω νεότερο μέλος της οικογένειας μου ή κάποιον φίλο εγγυητή αλλά να έχει υψηλά εισοδήματα!
Απ’ότι φαίνεται ολοκάθαρα κύριε Πρωθυπουργέ και υπόλοιποι κύριοι του οικονομικού επιτελείου οι τραπεζίτες κάνουν δυστυχώς πολύ δύσκολη την ζωή των πολιτών και ίσως προσπαθούν να απολύσουν και τους υπαλλήλους τους και να τους βάλουν στην ανεργία!
Κύριε Πρωθυπουργέ Ξυπνήστε και πάρτε άμεσα μέτρα, γιατί δυστυχώς από την μεγάλη αγανάκτηση των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων των τραπεζών που θα στραφούν όλοι εναντίον της Κυβέρνησης σας θα έχουμε μεγάλη αναμπουμπούλα και κακά ξεμπερδέματα εκτός φυσικά και από την υπόλοιπη κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού!
Αφού για κάθε συναλλαγή που κάνουμε στην τράπεζα μας κρατούν από 1,5 έως 2,5 Ευρώ χαράτσι , γιατί να μην Μας εξυπηρετούν τουλάχιστον τους υπερήλικες και ανήμπορους;
Δεν πιστεύω ότι δεν συμφέρει στους τραπεζίτες να εισπράττουν για κάθε λογαριασμό και συναλλαγή τα κερατιάτικα που μας κρατούν!
Δώστε άμεσες εντολές κύριε Πρωθυπουργέ και υπόλοιποι κύριοι του οικονομικού επιτελείου γιατί δυστυχώς βλέπω οι Τραπεζίτες και ακολούθως οι αγανακτισμένοι πολίτες είτε είναι υπερήλικες ή και οι υπάλληλοι των τραπεζών που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους θα σας Ρίξουν από την Κυβέρνηση και θα λυπηθώ πάρα πολύ επειδή από τα γενοφάσκια μου ανήκω στην φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και είμαι ευτυχής που στην σημερινή συγκυρία των καθημερινών γεγονότων έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της Ελλάδας μας.
Εύχομαι τα διάφορα ΜΜΕ και δημοσιογραφικά γραφεία και κυβερνητικά στελέχη να δώσουν το μήνυμα μου στον ίδιο τον πρωθυπουργό και να κτυπήσουν τον κώδωνα κινδύνου , εγώ μάλλον θα κτυπούσα την καμπάνα και τις σειρήνες του πολέμου για να Ξυπνήσουν όλοι και να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα !
Καλό απόγευμα και καλές συμφωνίες με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών στην Σούδα!
Χίος 28 Σεπτεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.