Λ. Πυκνής|| Σταματήσετε να είστε μικρόψυχοι και ζηλόφθονες σε ότι υπέροχο αναδεικνύει και προβάλει το νησί μας

Οι ενέργειες προς τον ΥΠΕΘ από την ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ
για να μην πηγαίνουν τούς μαθητές των δημοσίων σχολείων
στην Σχολή ΕΠΑΛ ΤΕΕΝΣ του ιδρύματος ΤΣΑΚΟΥ!

 

Καλημέρα σας !!! Στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις έλεγαν οι παλαιοί και θυμόσοφοι απλοί άνθρωποι όταν έβλεπαν να γίνονται και να διαπράττονται βλακείες ευτράπελα και παράλογες ενέργειες και όχι τώρα από υποτιθέμενους μορφωμένους καρεκλοκένταυρους της κομματικής δημοσιοϋπαλληλικής νομενκλατούρας !

…Μέχρι χθες είχαμε την ΕΛΜΕ σήμερα έχουμε και την ΟΛΜΕ!

Όλοι τους πηθείνια όργανα της αριστερόστροφης σκέψης ότι όλα πρέπει να γίνουν κολεκτίβες και να σταματήσει κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και ελεύθερη οικονομία!

Είστε οι μόνιμοι κηφήνες του δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου που δεν δουλεύετε ούτε εκατό μέρες τον χρόνο και πληρώνεστε για 365 συν τα δώρα και τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνετε καθημερινά στα σπίτια των μαθητών!

Σας ενοχλεί και σας πιάνει ανατριχίλα ταν βλέπετε κάτι ονειρεμένο, θεσπέσιο, πολυτελέστατο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα γιατί έχετε μάθει να ισοπεδώνετε τα πάντα με το φέρσιμο σας, με τούς τρόπους σας, με το απρεπές και ατιμέλητο ντύσιμο σας στους άθλιους χώρους που παραχωρεί αυτό το ρημαδιασμένο κράτος για την διδασκαλία και την μόρφωση των Ελληνόπουλων!

Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ για τις ενέργειες σας προς τον τραμπούκο Ανθέλληνα Υπουργό σας που ισοπέδωσε και διάλυσε την Ελληνική Παιδεία με το μπάχαλο και τις καταλήψεις την ανομία και τις εγκληματικές ενέργειες που επικρατούν στα δημόσια σχολεία και δει στα Πανεπιστήμια που έχουν γίνει άντρο ακολασίας, ναρκωτικών, μολότοφ, βιαιοπραγίας και βιασμών!

Βάλτε μυαλό κηφήνες καρεκλοκένταυροι και μην τα βάζετε με ότι ωραίο και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και μόρφωση της νεολαίας προβάλουν ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ειδικότερα το ΕΠΑΛ του ιδρύματος ΤΣΑΚΟΥ το ΤΕΕΝΣ που είναι μια εξειδικευμένη Σχολή στον τομέα της Ναυτιλίας που επί δεκαετίες τρέφει τον τόπο μας!

ΕΝΑ έχω να σας πω σαν ΧΙΩΤΗΣ, ως παππούς και ενεργός πολίτης αυτού του Ακριτικού Νησιού να σταματήσετε να είστε μικρόψυχοι και ζηλόφθονες σε ότι υπέροχο αναδεικνύει και προβάλει στο νησί μας η ιδιωτική πρωτοβουλία!

Βάλτε ΜΥΑΛΟ άμυαλοι υποτιθέμενοι επιστήμονες που μορφώνετε τα παιδιά μας!

Χίος 5-4-2019

Λευτέρης Πυκνής

(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.