Μανώλης Βουρνούς  – Αυστηρή κριτική στην Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη

 

Έλλειψη προγραμματισμού και οράματος καταλόγισε ο κος Μανώλης Βουρνούς στην Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη στην συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πολλά από τα έργα που είχαν οραματιστεί και προγραμματιστεί επί δικής του Δημαρχίας δεν έχουν ολοκληρωθεί, άλλα είναι ημιτελή και άλλα δεν προχώρησαν καθόλου .

Ο κος Βουρνούς, με το δικό του προεκλογικό φυλλάδιο του 2019 ανά χείρας, έπιασε ένα ένα τα έργα και εξέτασε που βρίσκεται το καθένα από αυτά τώρα.

Ουσιαστικά μετά την παρουσίαση του έργου της τριετίας της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη στο Ομήρειο , ο κος Βουρνούς έκανε μία «αντιπαρουσίαση» ή καλύτερα μια παράλληλη παρουσίαση αλλά με πολύ αυστηρό πνεύμα και σκληρή κριτική.

Κυρίως τόνισε τα έργα τα οποία καθόλου δεν απασχόλησαν την νυν Δημοτική Αρχή, όπως τα σχέδια για την δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Χίο, το κτίριο της οδού Λάδης, τις αστικές παρεμβάσεις στην πόλη, την ενεργειακή αναβάθμιση του Εργατικού Κέντρου και του Επιμελητηρίου.

Τέλος, ο κος Βουρνούς έδειξε μια φωτογραφία με έναν κόκκινο σηματοδότη και είπε: «Εμένα στον νου μου, αυτή η Δημοτική Αρχή μου φέρνει τον Σταμάτη. Επί τρία χρόνια έχουμε σταματήσει τα πράγματα, έχουμε σταματήσει να κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε σταματήσει να κοιτάζουμε στο μέλλον.

Είναι καιρός να αλλάξει το φανάρι και από κόκκινο με τον Σταμάτη να προχωρήσει πιο μπροστά.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.