Με πέντε ειδικότητες συμμετέχει στο παράλληλο μηχανογραφικό του υπ. Παιδείας το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου

 

 

«Με τις παρακάτω πέντε (05) νέες σύγχρονες ειδικότητες το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων συμμετέχει στο φετινό Παράλληλο Μηχανογραφικό που αφορά την εισαγωγή καταρτιζομένων στα Δημόσια ΙΕΚ όλης της χώρας:
1. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών (20 θέσεις)
2. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (20 θέσεις)
3. Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας (20 θέσεις)
4. Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής (20 θέσεις)
5. Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας ( πρώην ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων) (20 θέσεις)
Το ΔΙΕΚ Χίου λειτουργεί σε απογευματινό ωράριο.
Παράλληλο μηχανογραφικό μπορούν να υποβάλουν όσοι θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2023 ή όσοι θα είναι τελειόφοιτοι που απέκτησαν απολυτήριο Λυκείου το 2023, ανεξάρτητα από το εάν συμμετείχαν ή όχι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του ίδιου έτους.
Ο υποψήφιος δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών Ι.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.
Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2023. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο site μας: https://iek-chiou.chi.sch.gr/
Υπογραμμίζουμε ότι τα εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα συνεργαζόμενα με το Δ.ΙΕΚ και ιδιαίτερα σύγχρονα εργαστήρια του νησιού μας.»

Σχετικά με την φετινή αύξηση των θέσεων στο ΠΜΔ των Δημοσίων ΙΕΚ όλης της χώρας μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο της σελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

http://www.gsae.edu.gr/el/news/1921-31-05-2023-22-436-theseis-sto-parallilo-mixanografiko-deltio-afksimenes-kata-36

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.