Να γίνει Ανασυγκρότηση της Ελλάδας! Να αραιώσουν οι πόλεις και να ξαναζωντανέψουν τα χωριά!

Έχω γράψει πολλές φορές ότι με ένα ερέθισμα παίρνουν φωτιά τα εγκεφαλικά κύτταρα και το μυαλό μου και η φαντασία μου ταξιδεύει τόσο στο παρελθόν στο χωριό μου την Καλλιμασιά της Χίου, αλλά και στο μέλλον για μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή και αλλαγή της μοίρας του Ελληνικού λαού!
Δύο ήταν τα ερεθίσματα το πρώτο μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που δείχνει την πολύτεκνη οικογένεια του Ούγγρου Πρωθυπουργού όπου αναφέρεται ότι η κάθε γυναίκα της Ουγγαρίας που γεννάει τέσσερα παιδιά έχει η οικογένεια της ισόβια απαλλαγή από την φορολογία !
Και το κερασάκι γλυκό ήρθε και έδεσε με το άρθρο του φίλου πρώην και πρώτου Δημάρχου του Δήμου Ομηρούπολης Αριστείδη Ζαννίκου με τίτλο ” 200 Χρόνια από το 1821- Δημογραφικό Πρόβλημα ως Εθνική Απειλή ” και αναφέρθηκε στην διαχρονική εξέλιξη και μετεξέλιξη του Ελληνικού Έθνους και πληθυσμού με απογραφές γεννήσεις και θανάτους με επαγγέλματα, με την αστυφιλία, με το ξεγύμνωμα της επαρχίας των χωριών και γενικώς της υπαίθρου, με ελλήψεις και προβλήματα της καθημερινότητας αλλά πρωτίστως την υπογεννητικότητα και ίσως την μελλοντική αλλοίωση του Ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού και τους όποιους κυρίως εξωτερικούς κινδύνους απειλούν την Εθνική μας υπόσταση και Ανεξαρτησία!
Βλέπουμε καθημερινά ειδικότερα την τελευταία χρονιά με την πανδημία τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στις μεγάλες πόλεις πού συνωστίζονται σαν τα γίδια και τα πρόβατα στα διάφορα μέσα μεταφοράς λεωφορεία, τρένα, σταθμούς και στάσεις και την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί πανελλαδικά στα Νοσοκομεία των μεγάλων πόλεων που έχει συσσωρευτεί το 70% του Ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας δηλαδή την μεγάλη αστυφιλία και την ερήμωση της επαρχίας και των χωριών μας!
Και γιατί παρακαλώ όλος αυτός ο συνωστισμός; Ίσως για την εύκολη και καλύτερη ζωή με τα διάφορα κέντρα διασκέδασης, θέατρα κλπ, με την δικαιολογία για να σπουδάσουν τα παιδιά μας στο Πανεπιστήμιο και να βρούμε την καλύτερη εργασία που στο τέλος οι περισσότεροι τα χρόνια της αστυφιλίας και της επέκτασης των μεγάλων πόλεων με την ανέγερση από τεράστιες πολυκατοικίες γίνονταν θυρωροί ή εργάτες σε εργοστάσια και σε διάφορες δουλειές του ποδαριού!
Παράτησαν την μάνα γη της παραγωγής του πρωτογενή τομέα με το καθαρό οξυγόνο και την ανέμελη ζωή χωρίς την πιεστική εργατόρα και αν προλάβω να πάω στην δουλειά μου και μήπως με απολύσει το αφεντικό μου ή μου αφαιρέσει το μεροκάματο κλπ .
Και βλέπουμε την ζωή και την κατάντια του σήμερα στις μεγάλες πόλεις με το άγχος και την μιζέρια με τον φόβο ακόμη και για την ζωή τους από την εγκληματικότητα και όλες τις άλλες ανώμαλες καταστάσεις που ξεκινούν από πολιτικούς και εκτελούνται από την αναρχία και την παρανομία!
Και μέσα σε εβδομήντα χρόνια από το 1951 έχουμε τα διάφορα σκαμπανεβάσματα του Ελληνικού πληθυσμού που ξεκίνησε το 1828 από 750 περίπου χιλιάδες και με την πρόοδο της απελευθέρωσης νέων Ελληνικών εδαφών φθάσαμε σαν σήμερα στις 7 Απριλίου του 1951 την 20η Απογραφή να έχουμε 7.632.801 κατοίκους με 3.911.153 γυναίκες και 3.721.648 άνδρες και από τότε ξεκίνησε η ανοδική πορεία της αύξησης του Ελληνικού πληθυσμού ανά δεκαετία:
1961 κάτοικοι 8.388.553
1971 κάτοικοι 8.768.372
1981 κάτοικοι 9.738.243
1991 κάτοικοι 10.259.900
2001 κάτοικοι 10.964.020
Μέχρι τότε υπάρχει αύξηση του πληθυσμού και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση της υπογεννητικότητας ! Και έχουμε εν συνεχεία μεγάλες αποστάσεις μεταξύ γεννήσεων και θανάτων!
2011 κάτοικοι 10.787.698
Φέτος δεν έχουμε ακόμα λόγω του Κορωνοιού Απογραφή πληθυσμού!
Δυστυχώς η επαρχία και τα χωριά έχουν αδειάσει και ίσως μόνο καλοκαίρι Πάσχα και Χριστούγεννα ξαναζωντανεύουν από την κοσμοσυρροή παιδιών εγγονιών φίλων κλπ που θέλουν να κάνουν δωρεάν διακοπές!
Πιστεύω ότι ήρθε πλέον η ώρα και η στιγμή που πρέπει η σημερινή Κυβέρνηση να φροντίσει για μια καινούργια γενική Ανασυγκρότηση του πληθυσμού της χώρας με κίνητρα ουσιαστικά και όχι με επιδόματα και βοηθήματα ,αλλά να φροντίσει από τα 72 δισεκατομμύρια να γίνουν περισσότερα έργα στην επαρχία και να αρχίσει η επιστροφή του πληθυσμού στα πάτρια εδάφη για την αποκέντρωση και την αραίωση πού έχει γίνει σκέτη ΖΟΎΓΚΛΑ για την ζωή τους και να ζωντανέψουν τα χωριά μας από Έλληνες πολίτες και όχι λαθρομετανάστες που είναι απειλή για την πατρίδα μας και τους ταΐζουμε τους κοιμίζουμε τους δίνουμε και επιδόματα και στο τέλος μας το ξεπληρώνουν με την εγκληματικότητα.
Αφού πλέον σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας υπάρχουν Πανεπιστήμια και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου να δοθούν κίνητρα σε όλους όσους έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση στην επαρχία και στα χωριά με απαλλαγή φορολογίας εισοδήματος και ισόβια απαλλαγή από την φορολογία εισοδήματος στις οικογένειες που έχουν πάνω από τέσσερα παιδιά…..αλλά και με την δημιουργία βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε κάθε γειτονιά και χωριό που υπάρχουν παιδιά ή πού υπάρχει αύξηση σταδιακά για να μπορούν οι μητέρες να πηγαίνουν στην δουλειά τους!
Με πλήρη οργάνωση των Αγροτικών Ιατρείων και Υγειονομικών Σταθμών και με συμπλήρωση των κενών θέσεων των περιφερειακών Νοσοκομείων με όλες τις ειδικότητες και νοσηλευτικό προσωπικό.
Δεν είναι δυνατόν να παρακαλούμε να υπάρχουν αλλοδαποί με παιδιά για την συμπλήρωση και λειτουργία των σχολείων μας!
Πρέπει η κάθε Ελληνίδα να αρχίσει να δημιουργήσει οικογένεια και να κάνουν πάνω από δύο τρία παιδιά για να αυξηθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και η Πολιτεία να σταθεί και να συμπαρασταθεί με την προσφορά και στήριξη και υποστήριξη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διευκολύνσεις για να μην χάσουμε την Ελληνικότητα μας και γίνουμε μιγάδες και αλλόθρησκοι!
Ας λάβει υπ όψιν της η Κυβέρνηση το Παράδειγμα της Ουγγαρίας με την ισόβια απαλλαγή φορολογίας εισοδήματος από τις γυναίκες που έχουν γεννήσει πάνω από τέσσερα παιδιά.
Μόνο με αυτά τα μέτρα και διευκολύνσεις είναι δυνατόν να μην εξαφανιστεί το Ελληνικό Έθνος!
Γιαυτό γυναίκες της Ελλάδας γεννάται πολλά παιδιά γιατί χανόμαστε!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης και πάνω απ όλα οι Ελληνίδες μάνες !
Χίος 7 Απριλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.