«Να δώσουμε στην Περιφέρεια την ανάπτυξη που της αξίζει, ώστε να μείνουν οι νέοι μας εδώ» – Η Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου

 

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με την Νέα Δημοκρατία  κα Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου  φιλοξενήθηκε από τον Κώστα Κυδώνη τη Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Αιγαίου «Χωρίς φόβο αλλά με πάθος»

Η κα Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου έχει μακρινή καταγωγή από τις Οινούσσες  και από την Λήμνο. Έχει σπουδάσει οικονομικά στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες, αλλά και στην τηλεόραση παρουσιάζοντας εκπομπές ιατρικού περιεχομένου. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Σπύρου και της Λένας.

Ο Σπύρος δυστυχώς έφυγε από την ζωή σε τροχαίο σε ηλικία 22 ετών. Μέχρι τότε είχε καταφέρει πολλά στην σύντομη ζωή του, ενώ ήταν ο κύριος εμψυχωτής της μητέρας του στον πολιτικό στίβο.

Η Λένα σπουδάζει Ιατρική ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειας, μιας και ο παππούς της είναι Ιατρός, καθηγητής Πανεπιστημίου.

Η κα Καφετζή είναι στέλεχος της ΝΔ με μακρά πορεία στην πολιτική.

Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, ενώ παλαιότερα είχε συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του  κου Γιώργου Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια Αττικής.

Το όραμά της για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι να γίνουν ένα «εργαστήριο ανάπτυξης» ώστε να μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι να παραμείνουν στις εστίες τους, να βρουν εργασία και μάλιστα καλά αμειβόμενοι, ώστε να μπορούν να στηρίξουν τις οικογένειές τους».

Πιστεύει στις δυνατότητες της Περιφέρειας και είναι πεπεισμένη ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό στον τουριστικό τομέα αλλά και στον παραγωγικό – μεταποιητικό αν ακολουθηθούν προγράμματα βελτιστοποίησης των υπηρεσιών και των εξαγωγών προϊόντων,τα οποία είναι καλά ποιοτικά, αλλά και μοναδικά σε πολλές περιπτώσεις , όπως η Μαστίχα στη Χίο.

Η κα Καφετζή δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.  

Με πείσμα αλλά και αποφασιστικότητα θα εργαστεί σκληρά για την ακριτική αυτή περιοχή της πατρίδας μας  χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις αλλά και τις γνωριμίες της.

Εμείς από την πλευρά μας να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθειά της και να προσθέσουμε ότι με την πρώτη επαφή που είχαμε μαζί της, είδαμε στο πρόσωπό της έναν άνθρωπο, μία γυναίκα, μία  πολιτικό με καλές προθέσεις, αλλά και  όνειρα για ένα καλύτερο αύριο!

Αξίζει να κρατήσουμε το όνομά της κάπου στην μνήμη μας, γιατί όπως φαίνεται θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.