Νύν Υπέρ Πάντων η Πατρίς!!! ΚΑΜIΑ ΔΟΜΗ!!!

 

 

 

Μετά τα διαδραματιστέντα γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών στα θαλάσσια νερά των Οινουσσών μεταξύ Τουρκικού αλιευτικού πού ψάρευε παράνομα μέσα στα σύνορα μας δίπλα βόρεια των Οινουσσών στα στενά μεταξύ Χίου και Τουρκίας και την προκλητικότητα εναντίον του σκάφους του Λιμενικού της Χίου, κάτι που συχνά πυκνά συμβαίνει έχω να δώσω αυστηρό μήνυμα ως ένας μόνιμος κάτοικος της Χίου και ενεργός πολίτης προς πάσα κατεύθυνση!
Μετά και τα τραγελαφικά συμβάντα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας με εισβολή και αρχή μεγάλων εχθροπραξιών και την διεθνή κοινότητα να σφύριζει αδιάφορα με δήθεν οικονομικές κυρώσεις προς την Ρωσία ( φέξε μου και γλίστρησα) λες και θα ιδρώσει το αυτί του ΠΟΥΤΙΝ για να μην πω τίποτα άλλο και φανώ αγενής στους αναγνώστες αναρωτιόμουν όχι μόνον εγώ αλλά και η πλειοψηφία της υφηλίου , εάν κλείσει η Ρωσία τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου και θα παγώσει ολόκληρη η Ευρώπη τότε τι θα δούμε; ΓΕΛΟΙΌΤΗΤΕΣ και ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού
Δεν νομίζω ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ , ΝΑΤΟ και Ευρώπη θα τολμήσουν να του αγγίξουν ούτε μια τρίχα από την κεφαλή του που είναι και λίγες και αραιές!
Και φθάνουμε τώρα στα σημερινά συμβάντα τόσο στην Λέσβο όσο και στην Χίο με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και την Ελληνική Κυβέρνηση από μεγάλο πλήθος των κατοίκων των νησιών μας για να μην γίνουν κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών μεταναστών και προσφύγων!
Και βλέποντας τον Σουλτάνο να ξερογλείφετε με τις ενέργειες του ΠΟΥΤΙΝ και επειδή δεν είναι δυνατόν ποτέ να σταματήσει τις απειλές και τις προκλήσεις στα νησιά μας από θάλασσα και αέρα πού τους τελευταίους μήνες ζητά μονίμως και καθημερινά την αποστρατικοποίηση για να μείνουν γυμνά και ξεβράκωτα από οπλισμό και οχύρωση , έχω να πω και να καταγγείλω με την ιδιότητα μου ως Έφεδρος Ταγματάρχης Πεζικού ότι έχει αλλάξει πλέον η ταμπακιέρα και η κατάσταση σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό και δεν είναι δυνατόν ούτε πρέπει να γίνει καμιά ΔΟΜΉ πάνω στα ακριτικά μας νησιά για Εθνικούς λόγους και αμυντική θωράκιση και ασφάλεια γιατί δεν πρέπει να βάλουμε φίδια στους κόρφους μας και σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή νά τους έχουμε και όλους αυτούς τους μουσουλμάνους απέναντι μας και μες τα σπίτια μας και να φοβόμαστε ότι θα μας κτυπήσουν πισώπλατα !
Και απευθύνομαι ντόμπρα και σταράτα χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς φόβο και πάθος στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη να βάλει πλέον ένα τέλος στην δημιουργία δομών στα νησιά μας που διχάζουν και τους πολίτες αλλά πρωτίστως για την Εθνική μας Ασφάλεια και δεν πρέπει να φτιάξουμε χωριά μουσουλμάνων στα ακριτικά μας σύνορα!
Ας μεταφέρονται εάν και εφόσον έρχονται και περνούν τα σύνορα μας σε άλλα σημεία της Ελλάδας !
Τα νησιά μας έχουν κουραστεί τόσα χρόνια αλλά αυτό πού μετράει περισσότερο είναι η Ασφάλεια της χώρας μας!
Εύχομαι να εισακουστεί η πρόταση μου και όλοι οι ισχυρισμοί για την ασφάλεια του τόπου μας!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Αισιοδοξία!
Χίος 23 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.