Ολυμπιακός Χίου-Κλασσικό: Ζητάμε απεγνωσμένα προπονητικές ώρες από Ν.Π.Δ.Δ Χίου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Ο Ολυμπιακός Χίου-Κλασσικό είναι μια Ακαδημία ποδοσφαίρου που ιδρύθηκε το 2004. Το 2019 σύναψε συνεργασία με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Έχει όλα τα ηλικιακά τμήματα, Κ6,Κ8,Κ10,Κ12,Κ14, Αντρικό τμήμα, Κ10/Κ12 κοριτσιών και τη νεοσύστατη Γυναικεία ομάδα (επίσημα στην Ε.Π.Ο), η οποία θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική και θα είναι η μοναδική εκπροσώπηση του Νησιού μας σε Εθνική κατηγορία.
Απ’ το τέλος Ιουνίου ζητάμε απεγνωσμένα προπονητικές ώρες από Ν.Π.Δ.Δ Χίου, εκείνοι μας παρέπεμψαν στην Ε.Π.Σ Χίου, οι οποίοι με την σειρά τους αρνήθηκαν να μας εξυπηρετήσουν. Δυστυχώς για εμάς είναι χρονιά εκλογών και δεν θέλει κανένας από τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος Χίου, Ν.Π.Δ.Δ Χίου, Ε.Π.Σ Χίου) να αναλάβει την ευθύνη της κατανομής των προπονητικών ωρών στο Δημοτικό Στάδιο, σύμφωνα με τα διαθέσιμα τμήματα του κάθε σωματείου, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε σωματείου και τη  κατηγορία στην οποία  αγωνίζεται ( Εθνική ή τοπική).

Για κάποιους δεν μετράνε αυτά αλλά οι γνωριμίες και το που πρόσκειται ο καθένας. Παρά το γεγονός ότι το Νομικό Πρόσωπο μας έχει δώσει επίσημη παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σταδίου, το ίδιο δεν τηρεί το έγγραφο.

Να υπενθυμίσουμε στους υπευθύνους της ΕΠΣ Χίου ότι ο ΚΑΠ στον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος δίνει σαφές προτεραιότητα στις ομάδες που αγωνίζονται σε Εθνική κατηγορία.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τα 3 έγγραφα.

  1. Εγκύκλιο του Ν.Π
  2. Το επίσημο πρόγραμμα προπονήσεων Δημοτικού Σταδίου και Κοφινά
  3. Έγγραφο παραχώρησης γηπέδων

Στο έγγραφο πρόγραμμα που μας χορηγήθηκε, είναι ευκόλως αντιληπτό πως η μοναδική μέρα που μας παραχωρείται για προπόνηση είναι η Δευτέρα!

Στις 15:30-17:30 στο γήπεδο Κοφινά και στις 21:30-23:00 στο Δημοτικό Στάδιο, την ίδια μέρα. Φαίνεται λοιπόν, πως για τους αρμόδιους εξαντλείται ολόκληρη προπονητική εβδομάδα σε μια ημέρα, την Δευτέρα.

Κατόπιν όλων αυτών, ας μην ελπίζουμε σε καλύτερη ποδοσφαιρική ανάπτυξη του Νησιού μας!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ: Το γυναικείο τμήμα πλαισιώνεται από κορίτσια 11 ετών και άνω, με ότι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό                                                                   Για το Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΑΦΗ ΜΑΝΙΩ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΙΟΥ – ΚΛΑΣΣΙΚΟ»
Λ. Αιγαίου & Σουρή 1,84100 τηλ&φαξ: 22710-44858
e-mail: olyschoolchios@gmail.com
——————————————————————————————————————————————

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.