Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Π. Μπουγδάνος για την αξιοποίηση του Εκθεσιακού Κέντρου “Γ. Καλουτάς”(Βίντεο)

 

Τα σχέδια της Περιφέρειας  για την αξιοποίηση του Εκθεσιακού Κέντρου “Γ. Καλουτάς” παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Π. Μπουγδάνος στους δημοσιογράφους την Τρίτη 5 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό δεν έκρυψε ο κος Μπουγδάνος την φιλοδοξία του να γίνει το “Καλουτάς” μια κυψέλη του επιχειρείν δένοντας με το γύρω φυσικό χώρο του Κάμπου.

Όπως είπε, μετά την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας, θα γίνει διαγωνισμός για την κατάθεση ιδεών και προτάσεων αξιοποίησης του χώρου, με την κάθε  πρόταση  να είναι κοστολογημένη και με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Στην συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο θα επιλέξει αυτή που θα θεωρήσει καλλίτερη και θα την εντάξει σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο προς υλοποίηση.

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: ” Δεν ήρθαμε απλά για να διαχειριστούμε τον χρόνο αλλά για να κάνουμε έργο! Το “Καλουτάς” είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Περιφέρειας και, όπως είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά, θα το αξιοποιήσουμε.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.