Ο Γιώργος Καββαθάς στην ημερίδα με θέμα «Το πρόβλημα της διαχείρισης των Πνευματικών Δικαιωμάτων»

Την 23η Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Το πρόβλημα της διαχείρισης των Πνευματικών Δικαιωμάτων» που οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου (Ο.Ε.Β.Ε.) σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών του νησιού ήταν μεγάλη καθώς οι θέσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Ε.Β.Ε. ήταν σχεδόν πλήρεις.

Ο κεντρικός ομιλητής κ. Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων/Π.Ο.Ε.Σ.Ε απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παρευρισκόμενων επαγγελματιών που αφορούσαν στη διαχείριση των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων ενώ συζητήθηκε  η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Ωστόσο ο κος Καββαθάς βρέθηκε στη Χίο από το πρωί της ίδιας μέρας όπου πραγματοποίησε συνάντηση με  το Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη.  Τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. συνόδευσαν ο  Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Χίου Βασίλης Παππάς, ο Αντιπρόεδρος  Δημήτρης  Κυτριλάκης, ο Γενικός Γραμματέας  Μικές Κριμιζής και τα μέλη Γιώργος  Γεωργούλης και Νίκος Μαραγκέλλης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη διατήρηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ανεξάρτητα από τις προσφυγικές ροές αλλά και στη μείωση των τελών στις επιχειρήσεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.