Ο κόμπος έφτασε στο Κτένι!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα!

Η εικόνα είναι χθεσινή ώρα 19.30 μ.μ. στην πλατεία Βουνακίου στην είσοδο του Δημοτικού Κήπου της Χίου! Καμιά πενηνταριά παράνομοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες πολέμου ξυλοκοπούταν μεταξύ τους με ξύλα και ρόπαλα!

Και όχι πρόσφυγες Σύριοι όπως προσπαθούν πολλές ΜΚΟ και πολλοί αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες να μας πείσουν ότι είναι και πρέπει να τους υπηρετούμε λες και είμαστε δούλοι τους και έχουμε υποχρέωση να τους στρώσουμε και κόκκινα τριαντάφυλλα και χαλιά! Υπάρχουν κάποιοι μεγάλοι πόροι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τούς εκμεταλλεύονται οι ΜΚΟ και πολλοί ατσίδες που ζουν και βιώνουν πλουσιοπάροχα με την δήθεν προστασία και προβολή ψεύτικης φιλανθρωπικής ευαισθησίας!

Και βλέπουμε συνεχώς να συμβάλλουν στην αύξηση εισροής μεταναστών στην χώρα μας με προκλητικότητα και να κατηγορούν όποιους έχουν αντίθετη άποψη και είναι πάντα παρόντες σε όλες τις αφίξεις ίσως συνεργάζονται με τους απέναντι δουλεμπόρους! Ο Σουλτάνος τώρα που ξεμπέρδεψε από τις πολεμικές επιχειρήσεις άρχισε πάλι τις απειλές και τους εκβιασμούς ότι θα ανοίξει την κάνουλα λέγοντας! Μην ανησυχείτε όταν έρθει η ώρα οι πύλες θα ανοίξουν και πάλι! Λες και έκλεισαν! Αλλά οι Ευρωπαίοι κουτοφράγμοι αντί να του τρίξουν τα δόντια του κατεβάζουν τα παντελόνια! Και υποχωρούν και του τα ακουμπάμε κάθε φορά και περισσότερο!

Για να εφαρμόσουν αυτό που το πρωί είπε στον αέρα στο ραδιόφωνο και πρότεινε ο ενεργός καθημερινά συμπολίτης μας Δήμης Μυλωνάδης δηλαδή για κάθε κεφάλι μεταναστών που εισέρχονται στα Ελληνικά νησιά θα τον χρεώνουν και θα του το αφαιρούν από τα συμφωνηθέντα ΔΙΣ Ευρώ που του πληρώνουν για τους μετανάστες πρόσφυγες που φτάνουν στην Τουρκία και τους φιλοξενεί εκεί!

Τελικά ο Σουλτάνος τους χορεύει όλους καρσιλαμά! Αυτό που υπολογίζει μόνο και φοβάμαι είναι το χρήμα και τον εκφοβισμό με την φωτιά! Για φροντίστε όλοι οι αρμόδιοι και ξύπνιοι της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να του ασκήσετε πίεση οικονομική αλλά και στρατιωτική, όχι μόνο να τον χαϊδεύετε και να του κάνετε γλύκες και τεμενάδες! Αυτός δεν καταλαβαίνει με λόγια, μόνο με πιεστικές πράξεις ίσως να σταματήσει τον τσαμπουκά και τούς εκβιασμούς! Όσο για την παρουσία των πέντε και χιλιάδων μεταναστών που έχουν κατακλύσει το νησί πρέπει πλέον να επαγρυπνούμε!

Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα αλλά πολύ δύσκολα και πολύπλοκα και πρέπει να φροντίσει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο ! Είπαμε πολλές φορές άλλο οι οικογενειάρχες πρόσφυγες με παιδιά και άλλο οι παράνομοι μετανάστες! Δεν είναι το ίδιο! Καλό ξημέρωμα!

Χίος, 24 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.