Πάρτε Κόσμεεε….οικόπεδα με δόσεις με μόνο προκαταβολή 25%….

Όταν ο διάβολος δεν έχει τι δουλειά να κάνει τρώει τα παιδιά του λέει μια παλιά ρήση και παροιμία!

Δεν ξέρω πώς την έχει βρει ένας Χιώτης πολυπράγμων και πολύξερος και έχων γνώμη επί παντός επιστητού και ανακατεύει συνέχεια τα Εθνικά μας θέματα με προσωπικές του ιδεοληψίες και ίσως κάποια κομματικά συμφέροντα και τώρα μάλιστα που βρίσκεται ο Σουλτάνος διεθνώς στριμωγμένος, ρίχνει λάδι στην φωτιά και πουλάει οικόπεδα με δόσεις και προκαταβολή 25% λες και είναι πίτουρα για να τα φάνε οι κότες και λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητος έχει πρόσβαση σε ΜΜΕ και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος βλέπει μόνο την προσωπική του προβολή και με ποιόν τρόπο θα διαφημίσει το εμπόρευμα του.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως συνέχεια ανακατεύει την τράπουλα με το Αιγαίο και τα Εθνικά μας θέματα λες και είναι ο Υπουργός Εξωτερικών ή κάποιος διπλωμάτης υπεύθυνος για διεθνείς διαπραγματεύσεις με την γείτονα χώρα και μάλιστα κατευθύνει και προβάλλει μελλοντικές απαιτήσεις και προκαταβολή οικοπέδων 25% ….και βλέπουμε για την ολοκλήρωση της αγοράς.
Μήπως πρέπει πλέον ή το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ή Εξωτερικών ή και η αρμόδια Δικαιοσύνη να τον σταματήσουν να πουλάει τρέλα και να παίζει με τα Εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας ΜΑΣ;
Και ενώ είδαμε από χθεσινές εκδηλώσεις στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τον Αρχηγό  Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο μαζί με όλο το επιτελείο να αποδέχεται την τεράστια δωρεάν 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβαnτικά πλοία για τις Ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις από τον σεβάσμιο και υπέργειρο εφοπλιστή και νυν Υποστράτηγο Επί Τιμή  Ιάκωβο Τσούνη που πρέπει να είναι και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση προς τους απανταχού κόσμου Έλληνες, ακούμε και διαβάζουμε μισαλοδοξίες και μπαρούφες που μόνο ζημιά κάνουν στην Ελλάδα μας!
Νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να σταματήσει αυτή η τσιχλόφουσκα που συχνά πυκνά βγαίνει ο εν λόγω κύριος και σπέρνει ανησυχία και πανικό στον Ελληνικό λαό με τις εκτιμήσεις και τις μπαρούφες του.
Ας τον συμμαζέψουν οι φίλοι του που τον προβάλλουν από τα διάφορα ΜΜΕ.
Χίος 3 Φεβρουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής  Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.