Παγκόσμια Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών – Π.Σ.Α. με Α. Το Σάββατο καθαρίζουμε την παραλία της Δασκαλόπετρας

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του, συμμετέχει στην Δράση ‘Green Challenge’ του 2020, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του « Let’s Do it Greece» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών (18 Σεπτεμβρίου,) οργανώνουν  συμβολικό καθαρισμό στη προσβάσιμη  σε άτομα με αναπηρία παραλία της Δασκαλόπετρας, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 η ώρα 10:00 π.μ.

Την αφετηρία της Δράσης θα αποτελέσει το seatrack της Δασκαλόπετρας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την ενέργεια αφιερώνοντας  λίγο από τον χρόνο τους, σε όποια παραλία και αν βρίσκονται, περισυλλέγοντας έστω και ένα σκουπίδι που συναντούν, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία καθαρών ακτών!!

Επιπλέον με τη δράση αυτή  δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες για γνωριμία με το Δίκτυο Εθελοντών του Π.Σ.Α. με Α. και τις δράσεις τις οποίες υλοποιεί, που έχουν στόχο την εθελοντική κοινωνική συμμετοχή και προσφορά!!

Παρακαλούμε όλους τους  συμμετέχοντες να  έχουν ατομικό εξοπλισμό γάντια μιας χρήσεως και από μια σακούλα σκουπιδιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.