Παράσταση στο Μουσείο Μαστίχας Χίου «Μουσική, θέατρο, λόγος»

Στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Μούσα Ελληνική, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Μούσα Ελληνική παρουσιάζουν την παράσταση «Μουσική, θέατρο, λόγος», την Παρασκευή 30 Ιουλίου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Η βραδιά θα γεμίσει με «μουσική που τη βλέπεις σαν θέατρο και θέατρο που ακούς σαν Μουσική» (Luciano Berio), με την απόδοση έργων γνωστών συνθετών του 20ού και 21ου αιώνα, που ξεπερνούν τη συνηθισμένη αντίληψη του λόγου, της μουσικής και του θεάτρου. Πέρα από τις λέξεις και τους ήχους, επαναπροσδιορίζεται η μεταξύ τους σχέση, με ποικίλους, ευφάνταστους και ασυνήθιστους τρόπους.

Συμμετέχουν οι: Αντιγόνη Γαϊτανά (δραματουργός, σκηνοθέτης), Θάλεια Μουτοπούλου (σοπράνο), Ιωάννα Βρακατσέλη (μέτζο-σοπράνο), Χρήστος Μαρίνος (πιάνο), Κυριακή Κουντούρη (πιάνο), Παναγιώτης Σιωράς (κλαρινέτο), Σοφία Σιωρά (τρομπέτα), Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου (τρομπόνι), Μαρία Δελή (ακορντεόν), Στέλλα Ζιοπούλου (βιολί), Καθλήν Καλογερά (βιόλα), Κωστής Θέος (βιολοντσέλο), Γιώργος Γεωργιάδης (κοντραμπάσο), Νεφέλη Χαδούλη (διεύθυνση), Νεφέλη Μανιάτη (σκηνοθεσία, βίντεο Καζάσογλου), Γιάννης Κυριαζόπουλος (κάμερα, μοντάζ, βίντεο Καζάσογλου), Αρχοντούλα Μαρούση (φωτογράφος, ηθοποιός).

Θα παρουσιαστούν έργα των Γιώργου Σισιλιάνου, Αλέξανδρου Μπαλαούρα, Αλέξανδρου Καλογερά, Φωτεινής Τρυφεροπούλου, Γεώργιου Καζάσογλου, Στέλλας Ζιοπούλου, Luciano Berio, Γιώργου Απέργη.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα

 

Μουσείο Μαστίχας Χίου

Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος

Τ. 22710 72212 | www.piop.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.