Ο Δ. Καιρίδης συνάντησε τις τοπικές αρχές

Σε συνάντηση που είχε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, με τις αρχές του τόπου έθιξε το θέμα για τη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας μεταναστών στο νησί. Σε δηλώσεις που προχώρησε, κάνει λόγο για συγκεκριμένο σχεδιασμό και ταυτόχρονα, να συζητηθούν νέες προτάσεις βατές, και πάνω απ’ όλα να είναι προς όφελος της Χίου και των κατοίκων της. Διαβεβαιώνει ότι οι αντιπαραθέσεις που υπήρχαν έχουν μείνει στο παρελθόν και λάθη σαν αυτά δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Χίος για να αναπτυχθεί χρειάζεται στήριξη. Οι επιδοτήσεις είναι αναγκαίες για την εξέλιξη του τόπου. Υπογραμμίζει ότι το νησί δεν πρέπει να αναπαύεται , διότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και χρήζει συνεχώς προσπάθειες. Τονίζει τη σημαντικότητα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς και την ενδυνάμωση της ασφάλειας και του λιμενικού σε ακριτικές περιοχές που έχει σαν αποτέλεσμα η έλευση μεταναστών, να μειωθεί.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.