Παρουσιάστηκε στα Ψαρά το παραμύθι του Αλφόνσο Σάστρε “Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ” από τον κύκλο θεάτρου “ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΟΙ ΧΙΟΥ”

 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο σκηνοθέτης κος Σταύρος Σπυράκης σε κοινωνικό δίκτυο:

“Η χαμένη κούκλα στα Ψαρά!!
Το Σάββατο 3, Σεπτεμβρίου ο κύκλος θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΟΙ ΧΙΟΥ, παρουσίασε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ψαρών, το υπέροχο παραμύθι του Αλφόνσο Σάστρε Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.
Επίσης παρουσίασε στην πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος και το θέατροπαιδαγωγικό του πρόγραμμα ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ για τα παιδιά των Ψαρών.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο δήμαρχο Ψαρών κ. Κώστα Βρατσάνο, την υπεύθυνη Πολιτιστικών του Δήμου Ψαρών κ.Σοφία Φραντζέσκου και την κ. πρόεδρο του μορφωτικού και εξωραϊστικού συλλόγου Ψαρών «Ο Κωνσταντίνος Κανάρης», Αγγελική Κούτικα, για τη συνεργασία και την άψογη και ζεστή φιλοξενία τους. Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, που πάντοτε θα θυμόμαστε με πολλή αγάπη.Ευελπιστούμε στη συνέχεια της συνεργασίας μας με το Δήμο Ψαρών και τον πολιτιστικό σύλλογο του νησιού, με στόχο πάντοτε να συμβάλουμε όσο μπορούμε περισσότερο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας!!!
Και πάλι σας ευχαριστούμε!!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.