Πλεκτό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από το ΜΕΟΘ

Άραγε παντρεύεται η λέξη “Χριστούγεννα” με τη λέξη “εγκλεισμός”..

Εμείς στο ΜΕΟΘ τις παντρέψαμε και φτιάξαμε κάτι υπέροχο!

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο αγάπη, χρώμα και ομορφιά! 18 ζευγάρια χέρια δουλεύουν από τις 9 Νοεμβρίου γι αυτό!

Θηλιά και σκέψη, θηλιά και ευχή!

650 τετράγωνα χρωματιστά μοτίβα, τόσο ίδια αλλά ταυτόχρονα και τόσο ξεχωριστά.. Γιατί κάθε μοτίβο κρύβει πίσω του και μια προσωπικότητα…

Το πολιτιστικό εργαστήριο “Πλέξιμο με βελόνες” του ΜΕΟΘ, με υπεύθυνη την κα Κυριακή Χατζαντωνάκη , προσκάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο/νη, με όπλο τις βελόνες, να αντιμετωπίσουν δημιουργικά τον εγκλεισμό και να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με πολύ κόπο, με πολύ χρόνο και πολύ έννοια ο στόχος επετεύχθει!

Την δράση υποστήριξε και η Κοινότητα Θυμιανών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χίου , στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Μαμαλή, στην υπεύθυνη του τμήματος Κυριακή Χατζαντωνάκη, στο μέλος μας Αθηνά Κλαδιά και σε όλες τις χρυσοχέρες εθελόντριες μας!

Να σημειώσουμε ότι και η Κοινότητα Καρδαμύλων διεξάγει ανάλογη δράση παράλληλα με τη δικής μας. Έτσι Νότος και Βορράς φτιάχνουν ένα πλεκτό ουράνιο τόξο γεμάτο Χριστούγεννα και ευχές καλύπτοντας όλη τη Χίο μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.