Πλημμύρισε o Κρατικός Αερολιμένας Χίου «Όμηρος»

Η έντονη καταιγίδα της 29ης και 30ης Νοεμβρίου φαίνεται ότι ήταν αρκετή

για να γεμίσει νερά ο Κρατικός Αερολιμένας της Χίου «Όμηρος». 

Από την αρχή της εβδομάδας η κακοκαιρία στο Βόρειο Αιγαίο, με τις έντονες βροχές και τους βόρειους ανέμους προκάλεσε αρκετές ζημιές.
Αρχικά, οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ έφεραν διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές του νησιού. Στη συνέχεια, προξενήθηκαν πτώσεις βράχων και πετρών εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της βροχής στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χίου – Καρδαμύλων, στην περιοχή του Μηλιγκά, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Σπίτια σε αρκετές περιοχές του νησιού μας, πλημμύρισαν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Και τώρα, εξαιτίας της έντονης καταιγίδας πλημμύρισε και το αεροδρόμιο. Είναι εικόνα αυτή που αξίζει το νησί μας;
Δεν είναι δυνατόν, τώρα που ξεκινά για τα καλά ο χειμώνας, να μην έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να μην είναι έτοιμες οι αρμόδιες υπηρεσίες να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να φέρει η κακοκαιρία.
Είναι απαραίτητο οι αρμόδιοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.