Ποιός θα πληρώσει γι’αυτά τα εγκλήματα ; …της ΜΑΡΦΙΝ ;…

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την καταραμένη μέρα της 5ης Μαΐου του 2010 …. ημέρα πένθους και τρόμου ….με την φρικιαστική είδηση και τις εικόνες από ερασιτέχνες γιατί δυστυχώς τα ΜΜΕ καθοδηγούμενα από τους Αριστερόστροφους συνδικαλιστές πολιτικάντηδες είχαν κατέβει σε απεργία για να μην αποθανατίσουν και ληφθούν εικόνες από κάμερες τηλεοπτικών σταθμών!

Ήταν προσχεδιασμένη η καταστροφή της Αθήνας με τις τεράστιες φωτιές σε καταστήματα σε τράπεζες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και το ξήλωμα 500 τόνων μαρμάρων από τις προθήκες και τα πεζοδρόμια του κέντρου!

Φωνές αλαλαγμοί ντουντούκες εξαγριωμένος όχλος να φωνάζει κάψτε τα όλα μην αφήσετε τίποτα όρθιο!

Οι μολότοφ λες και ήταν βροχή από χαλάζι και έπεφταν σε όλα τα σημεία που διάβαιναν οι ορδές των βαρβάρων που είχαν κατακλύσει την Αθήνα πάνω από 150.000 βάρβαροι διαμαρτυρόμενοι και αλλόφρονες κάψετε…. κάψετε…. μίσος και οργή του πλήθους από τους πρωτοστατούντες και κατευθύνοντες την αγανάκτηση για τα μνημόνια μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη με μολότωφ και εκρηκτικά!

Το κακό όμως έγινε ξέφυγε η κατάσταση το μίσος είχε κυριέψει το πλήθος που το μετέτρεψε σε όχλο…. και έγινε η φωνή λαού οργή Θεού! Έφθασαν και έβαλαν μπουρλότο στην ΜΑΡΦΙΝ έριξαν μέσα μολότωφ και σφράγισαν τις πόρτες!

Οι τυχεροί υπάλληλοι πρόλαβαν και βγήκαν και πήδηξαν από τα παράθυρα! Τρεις όμως αποκλείστηκαν από την φωτιά και κάηκαν ζωντανοί… ανάμεσα τους και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 μόλις χρονών….η Παρασκευή Ζούλια 35 χρονών και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης 36 χρονών… όλοι νέα παιδιά και με παιδί στην κοιλιά ! Για δέκα χρόνια παραμένουν ατιμώρητοι οι δολοφόνοι που καλύπτονται από κομματικούς μηχανισμούς και σχηματισμούς!

Και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα οι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες να μας λένε ότι οι μολότοφ είναι ακίνδυνες και δεν σκοτώνουν ανθρώπους! Δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι το μίσος ακόμη και σήμερα με την πανδημία του Κορωνοϊού ενός αοράτου μικροβίου που θερίζει χιλιάδες ζωές και σπέρνει τον τρόμο και το φόβο σ’ολο τον κόσμο δεν φεύγει από τα κούφια μυαλά των πολιτικάντηδων! ΑΙΩΝΙΑ η Μνήμη των αδικοχαμένων… και Εύχομαι να βρεθούν έστω και αργά οι δολοφόνοι της μεγάλης τραγωδίας! Ας μονιάσουμε επιτέλους σαν Έθνος και σαν πραγματικοί Έλληνες! Γιατί όταν είμαστε μονιασμένοι μεγαλουργούμε!

Καλά Μυαλά!

Χίος 6 Μαΐου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.