Σουλτάνε…. Φιρί…. Φιρί το πάς…το κεφάλι σου θα φάς!

Μην παίζεις με την φωτιά…. γιατί μας ανάβεις τα λαμπάκια…. και θα πάρουνε φωτιά….τα δικά σου τα πατζάκια ! Αν νομίζεις ότι οι Έλληνες είναι βουτυρόπαιδα και θα σκύψουν το κεφάλι βρίσκεσαι σε μεγάλη παραζάλη…. είδες πολύ καλά ότι όταν θέλουμε δεν πατάει ούτε περνάει κουνούπι τα σύνορά μας ! Είχες τόσα χρόνια τους κουτόφραγκους και τους δούλευες ψιλό γαζί με τα ψέματα, τους εκβιασμούς και τις Μπαρούφες σου ! Σε πήραν επιτέλους χαμπάρι το τί καπνό φουμάρεις. Τα ψέματα σ’ όλα τα μέτωπα που ανοίγεις για να δείξεις στους Μογγόλους σου ότι είσαι δυνατός και κυρίαρχος του κόσμου ! Και σου λέω στους Μογγόλους σου γιατί ίσως μόνο αυτοί σε πιστεύουν επειδή φοβούνται τις φυλακές και για την ζωή τους…. και των οικογενειών τους… δεν ξέρω μήπως και εσύ είσαι Μογγόλος ! Είσαι ο μεγαλύτερος ταραξίας της Οικουμένης , ένας τυχοδιώκτης… ένας εκβιαστής και με τις απειλές σου σε έχει απομονώσει όλη η διεθνής κοινότητα ! Νομίζεις ότι είσαι ο Σουλτάνος ο Μεγαλοπρεπής της αρχαίας εποχής!

Έχουν αλλάξει οι καιροί, οι άνθρωποι και η ανθρωπότητα με συνενόηση μεταξύ των πολιτών της υδρογείου ! Εσύ το χαββά σου…. που σε μισούν ακόμη και τα παιδιά σου! Σταμάτησε να μας στέλνεις καθημερινά την αεροπορία σου πάνω από τα νησιά μας γιατί στο τέλος θα γίνει η στραβή και θα τρέχεις να κρυφτείς στα υπόγεια καταφύγια του παλατιού σου…. που στο τέλος θα σε βρούν και θα σε καθαρίσουν τα ίδια τα παιδιά σου.. που τους έχεις κάνει τον βίο…..αβίωτο και την ζωή δραματική… κοινώς πατίνι και κόλαση! Αφού , δικό σου εθνικό στρατό δεν έχεις…τους έχεις κλείσει στην φυλακή και δεν εμπιστεύεσαι κανέναν ούτε τα παιδιά σου… και φοβάσαι ακόμη και την σκιά σου……βασίζεσαι στους ξένους μισθοφόρους……. γι’αυτό σταμάτα τους τσαμπουκάδες και τις απειλές γιατί πλέον δεν σε παίρνει! Είδες ότι παντού βγαίνεις χαμένος και ξεφτυλίζεσαι γιατί είσαι αρπακτικό όρνεο και ζητάς να τρώς από παντού.. .λες και σου ανήκει όλος ο κόσμος ! Έχεις φροντίσει να είναι όλα τα κράτη εναντίον σου και ορισμένα να αρμέγουν κανονικότητα τον λαό σου που τους τελευταίους μήνες υποφέρουν από την δική σου τρέλα! Στην Ελλάδα φυσάει θαλασσινή αύρα και καθαρό οξυγόνο και νέος άνεμος αισιοδοξίας με σύμπνοια και ομόνοια της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών όλων των πολιτικών παρατάξεων….. έχουν απομονωθεί τα παράσιτα και τα σκουπίδια και δεν τους δίνει πλέον κανένας σημασία! Γι’ αυτό επειδή είσαι κοντά στην ηλικία μου σου δίνω μια συμβουλή…. ο τουρκικός λαός δεν σου φταίει σε τίποτα να τον βάλεις σε μεγάλες περιπέτειες….. τους έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια και δεν νομίζουμε ότι έχουμε να μοιράσουμε τίποτα παρά μόνο την δική σου τρέλα! Κάπου εδώ κοντά με το δικό μας Πάσχα έχετε και εσείς το Ραμαζάνι σας… Φρόντισε τουλάχιστον να σου δώσει φώτιση ο καλός Αλλάχ…….και όχι ο πολεμοχαρής γιατί να ξέρεις ότι η θηλιά και η κρεμάλα θα σε βρει ! Οι φίλοι σου και συμπατριώτες σου θα σε κρεμάσουν και θα σε χλευάσουν ! Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση!

Χίος 17 Απριλίου 2020

Μεγάλη Παρασκευή!

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.