ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ: Ο Δήμος χρειάζεται εμπειρία – Είμαστε παρόντες για τα χωριά μας

 

 

 

Ημέρα κάλπης η ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου και συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου και τον Κώστα Κυδώνη ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Σταμάτης Κάρμαντζης.

Αναφερόμενος στον αντίπαλο της επόμενη Κυριακής Ιωάννη Μαλαφή, ανέφερε ότι, ενώ βρίσκονταν στο τιμόνι Δημοτικών αρχών πριν μία δεκαπενταετία, δεν είχε δώσει λύση στα προβλήματα που μάστιζαν τον τόπο μας και θυμήθηκε τώρα ότι η Χίος έχει προβλήματα. Τι είχε προσφέρει σε Ομηρούπολη και Αμανή;;

Αναφερόμενος στους ψηφοφόρους της 15ης Οκτωβρίου ανέφερε: Ο δήμος χρειάζεται εμπειρία, είμαστε παρόντες και στα χωριά για να μείνουν οι νέοι με τις οικογένειες τους. Συνέχισε λέγοντας ότι οι δημότες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δουν το συμφέρον τους. Η επόμενη 5ετία μπορεί ο Δήμος της Χίου να απορροφήσει μέχρι και 250 εκ. Ευρώ και αυτό μπορεί να το πράξει μόνο η δική μας έμπυρη ομάδα. Θα μειώσουμε κι άλλο τα δημοτικά τέλη την επόμενη 5ετία.

Τέλος αναφέρθηκε στην βοήθεια που έδωσε απλόχερα στο Δήμο της Χίου ο Βουλευτής κ. Νότης Μηταράκης, επισημαίνοντας ότι ο Μηταράκης ήρθε για να βοηθήσει το νησί μας. Ως Δήμαρχος καλοπροαίρετα ανέφερε ότι, τον κ. Μηταράκη τον άρμεξε όσο δεν γίνονταν. Οι πιέσεις για να βοηθήσει οικονομικά τον Δήμο και όχι μόνο ήταν μεγάλες και αποτελεσματικές.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.