Στην γειτονιά των αγγέλων ο Μιχάλης Πάξος

Για την γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε ξαφνικά ο φίλος Μιχάλης Πάξος

Λίγα λόγια από καρδιάς, για σένα φίλε Μιχάλη, που σήμερα μας αφήνεις για το μακρινό ταξίδι, ένα ταξίδι που κανείς ποτέ δεν θέλησε ούτε κι εσύ. 

  Φίλος από παλιά, από τα χρόνια στο χωριό, εκεί στο παλιό σχολειό του χωριού, εκεί που τα καλοκαίρια μαζευόμασταν για τα πανηγύρια, να σε ακούσουμε, να σε χαρούμε, εκεί ξεκίνησε η φιλία μας ,που κράτησε μέχρι και σήμερα που φεύγεις.

   Για εμάς τους φίλους σου είσαι ο Μιχάλης, ο ευχάριστος, ο καλόκαρδος με το υπέροχο χιούμορ, ο δοτικός και πάνω από όλα ο υπομονετικός.

   Φίλε μου Μιχάλη, απόψε ταξιδεύεις, για να συναντήσεις αγαπημένους φίλους κι είναι όλοι τους εκεί και σε περιμένουν με τις αγκαλιές τους ανοιχτές.

   Καλέ μου φίλε Μιχάλη, η παρουσία σου θα μας λείψει αλλά θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές μας
… Καλό ταξίδι…

Ο Μιχάλης ήταν εξαιρετικός ψάλτης και τραγουδιστής και η είδηση του ξαφνικού του θανάτου σκόρπισε θλίψη τόσο στο χωριό του τα Καμπιά που τόσο αγαπούσε όσο  και στην κοινωνία της Χίου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους .

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.