Συλλήψεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ σε Χίο και Λέσβο

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο δεκαήμερο σε Λέσβο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων
(Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, κατά περίπτωση, έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:
1. Την 18-01-2024 στο οδικό δίκτυο Χίου – Βροντάδου, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
2. Την 23-01-2024 στην περιοχή της Καλλονής, ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
3. Την 25-01-2024 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.