Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -161,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν, τη Τετάρτη (15-01-2020) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 24χρονος, στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του, -21- νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) συνολικού βάρους -26,5- γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -55- ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία όπου διαμένουν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν -4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) συνολικού βάρους -135- γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, η παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά, το χρηματικό ποσό, τα κινητά τηλέφωνα και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.