Υφυπουργός Υποδομών: «Καμία άλλη καθυστέρηση για το Αεροδρόμιο της Χίου»

Σχόλιο αποστάλθηκε από το γραφείο του βουλευτή Νότη Μηταράκη προς τις ερωτήσεις και τους σχολιασμούς στη Βουλή σχετικά με το αεροδρόμιο της Χίου και αναφέρεται ότι:

«Σαφείς απαντήσεις έδωσε ο Υφυπουργός Υποδομών για την επέκταση του αεροδρομίου Χίου. Τόνισε ότι προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα δώσει προστιθέμενη αξία στο νησί και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους εργολάβους ότι δεν θα ανεχθεί καθυστερήσεις και τόνισε ότι θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι, και φορολογικοί και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε εταιρείες για να εξεταστεί αν δημιουργούν ολιγοπωλιακές συνθήκες που εμποδίζουν την εκτέλεση αναγκαίων έργων, καθώς οι δημόσιες επενδύσεις δεν πρέπει να είναι αντικείμενο επιχειρηματικής διελκυστίνδας. Η Κυβέρνηση με σχέδιο και σκληρή δουλειά επιλύει ζητήματα και ενισχύει την ανάπτυξη της Χίου.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.