«Χτυπούν εμένα γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Κώστα»

Ευδιάθετη και συνάμα αληθινή, θέλησε να δώσει απαντήσεις σ ε όλα όσα λέγονται για εκείνη και την ανάμειξή της στα θέματα της Περιφέρειας, η Δήμητρα Μουτζούρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Άσπρο –Μαύρο», διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική αλλά επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς στην Περιφέρεια τις γνώσεις και εμπειρίες της.  « Ποτέ μου δεν επιδίωξα προβολή. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Έχω θητεύσει δημοτική σύμβουλος στον δήμο Κηφισιάς και γνωρίζω πώς λειτουργεί το σύστημα. Εγώ τα νησιά του Βορείου Αιγαίου τα αγαπώ και θέλω να προοδεύσουν και να αναπτυχθούν όπως τους αξίζει.  Για εμένα είναι ευχαρίστησή μου να προσφέρω. Σαράντα χρόνια πάω σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, μέγαρα μουσικής. Γιατί να μην μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Γιατί να μην προσφέρω αφιλοκερδώς;», αναρωτήθηκε η κα Μουτζούρη.

«Είμαστε μαζί 40 χρόνια τα μοιραζόμαστε όλα»

Η Δήμητρα Μουτζούρη απάντησε και σε όλους εκείνους που την επικρίνουν για την παρεμβατικότητα της σε θέματα που άπτονται της Περιφέρειας δίχως να έχει η ίδια  καμία θεσμική ιδιότητα. « Ο Κώστα ς πάντα μου τα έλεγε όλα. Τα μοιραζόμασταν όλα. Είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία. Οι στόχοι μας, τα συναισθήματα μας ταυτίζονται απόλυτα. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε έτσι επειδή κάποιοι ενοχλούνται», είπε χαρακτηριστικά η κα Μουτζούρη προσθέτοντας  ότι όλοι εκείνοι που διασπείρουν αυτές τις φήμες περί παρεμβατικότητας της επιθυμούν  να πλήξουν τον Περιφερειάρχη. « Ο σύζυγός μου έχει αγαθή ψυχή. Βλέπει μόνο το καλό των ανθρώπων. Η καλή του η ψυχή τον εμποδίζει να εντοπίσει τις κακές προθέσεις. Εγώ είμαι ο φύλακάς του. Εντοπίζω τους κακοπροαίρετους. Είναι δικαίωμά του να επηρεάζεται και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν . Δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Ξέρω ότι εκείνοι που μιλούν άσχημα για εμένα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πίστευαν ότι αν έλειπα θα τον  κουμάνταραν όπως αυτοί ήθελαν».

Ταυτόχρονα η κα Μουτζούρη αναφέρθηκε και στις συζύγους άλλων πολιτικών ανδρών που επίσης βρίσκονται «δίπλα τους», ακόμη και στα πολιτικά τους γραφεία και ουδείς ασχολείται . « Γιατί όλοι λένε για εμένα. Δεν είδα κανείς να σχολιάσει  τη σύζυγο του κ. Μπουγδάνου που ήταν αντιπεριφερειάρχης  και ήταν έξω από το γραφείο του. Ή τη σύζυγο του κ. Μανουράκη που επίσης είναι στο γραφείο του. Ή τις συζύγους άλλων πολιτικών ανδρών για να μην προσωποποιώ. Απλά εγώ ήμουν ο εύκολος στόχος για να πλήξουν τον άντρα μου επειδή δεν βρίσκουν να του προσάψουν κάτι άλλο».

Την αχαριστία την αντέχω  την προδοσία όμως όχι

Για την αχαριστία αλλά και τους ανθρώπους που την πρόδωσαν μίλησε επίσης η κα Μουτζούρη. « Υπήρξαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκα και με πρόδωσαν,. Δεν την αντέχω την προδοσία. Την αχαριστία την έχω συνηθίσει αλλά η προδοσία με πληγώνει».

2ο Μεσαιωνικό φεστιβάλ το καλοκαίρι

Το φετινό φεστιβάλ σύμφωνα με την Δήμητρα Μουτζούρη θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου και η έναρξη θα γίνει με μία συναυλία του Παντελή Θαλασσινού « Με μόλις 30.000 € πραγματοποιήσαμε  ένα πολύ μεγάλο φεστιβάλ και κατηγορηθήκαμε ότι σπαταλήσαμε χρήματα. Μα εδώ απλά αιτήματα συλλόγων λαμβάνουμε και ζητάνε υπέρογκα ποσά και εμείς κατορθώσαμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ αυτού του εύρους με μόλις 30.000€. θα γίνει στο επόμενο διάστημα απολογισμός και θα δουν οι πολίτες που ακριβώς πήγαν τα χρήματα. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Εξασφαλίσαμε πολλές χορηγίες για αυτό μπορέσαμε να το υλοποιήσουμε. Πέρσι κανένας σύλλογος δεν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Είχαν επηρεαστεί από όλα αυτά που λέγονταν. Ελπίζω φέτος να τους έχουμε στο πλευρό μας και όχι απέναντί μας», κατέληξε η κα Μουτζούρη.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.