“Ψεύτες και Μαυραγορίτες” !!! … Τύφλα να ‘χει ο παλιός καλός Κινηματογράφος!

Υπερπαραγωγή του Ελληνικού Θεάτρου!
——————————————————————-
Προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα από την περιρρέουσα πολιτική και Υγειονομική ατμόσφαιρα από τις πορείες διαμαρτυρίας, τα συλλαλητήρια για τον Αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα που με την συμπεριφορά τους προκαλούν κάθε μέρα και κάθε στιγμή χιλιάδες κρούσματα και θανάτους με αποτέλεσμα να φρακάρει όλο το υγειονομικό σύστημα της χώρας και προπαντός τα Νοσοκομεία της Αττικής και βλέπουμε όλοι οι Έλληνες τον τρόπο τόσο των κομμάτων της αντιπολίτευσης με πρωτεργάτες βουλευτές και κομματικά εξαφτέρυγα του ΣΎΡΙΖΑ αλλά και των άλλων κομμάτων της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας και να επιτίθενται στην Κυβέρνηση για αποτυχία της διαχείρισης της Πανδημίας ότι δεν έχει κάνει επίταξη στα ιδιωτικά Νοσοκομεία και γενικά για τα εμβόλια τα τεστ και τους εμβολιασμούς.
Και ενώ τα μεγάλα ιδιωτικά Νοσοκομεία έχουν παραχωρήσει και κτίρια και κλίνες και το προσωπικό τους όσο χρειάζεται το σύστημα υγείας! Τώρα χρειάζονται ιατροί ορισμένων ειδικοτήτων για να δώσουν χείρα βοηθείας στους Ήρωες Νοσοκομειακούς ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Και αφού τελικά παρά τις ικεσίες του Υπουργείου Υγείας να προσφέρουν οικειοθελώς τις υπηρεσίες τους ιατροί ορισμένων ειδικοτήτων ήταν αρνητική, προέβη σε πολιτική επιστράτευση 206 ιατρών της Αττικής για την κάλυψη και βοήθεια στους Ήρωες Νοσοκομειακούς ιατρούς που πάνω από ένα χρόνο έχουν χύσει τόνους ιδρώτα και απώλεια ζωής.
Και ακούμε συχνά πυκνά και καθημερινά από τούς Ψεύτες της αντιπολίτευσης να κατηγορούν την Κυβέρνηση ότι δεν έχει προγραμματισμό και σχεδιασμό!
Και ενώ παράλληλα η Κυβέρνηση προχωρά στην διάθεση τέσσερα τεστ το μήνα δωρεάν για όλους τους πολίτες της Ελλάδας μέσω των Φαρμακείων που επί χρόνια έχουν τους πελάτες τους και πιστεύω ότι κερδίζουν νόμιμο κέρδος από την πώληση τόσο των Φαρμάκων αλλά και όλων των παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, βγήκε ξανά ως ένας “Μαυραγορίτης” σαν κι αυτούς που βλέπαμε στις παλιές ταινίες του καλού Ελληνικού Κινηματογράφου που ήταν άριστοι ερμηνευτές του ρόλου ο Δήμος Σταρένιος και ο Αρτέμης Μάτσας ….. ο περιβόητος πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λουράντος και ζητάει να του πληρώνουν χαράτσι από 30 έως 50 λεπτά του ευρώ για κάθε τεστ που θα χορηγείται μέσω των Φαρμακείων στους Έλληνες πολίτες!
Τι μεγάλη ξεφτίλα, δεν υπάρχει ούτε φιλότιμο ούτε ΝΤΡΟΠΗ μόνο ΑΙΣΧΟΣ!
Για άλλη μία φορά βλέπουμε πόσο πολύ φανατισμένος είναι και ακολουθεί τις οδηγίες και παροτρύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε και στο παρελθόν,μετατρέψει και κάνει το φαρμακείο του εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Και δυστυχώς κάνει ρεζίλι όλους τους φαρμακοποιούς της χώρας που είναι φίλοι με τους πελάτες τους και τους εξυπηρετούν μονίμως όλο τον χρόνο με το να τους μετρήσουν την πίεση ή το να τους κάνουν κάποια ένεση ή ακόμη και αλλαγή τραυμάτων σε απομεμακρυσμένες περιοχές γιατί έχουν δεθεί με σχέση φιλίας λες και είναι συγγενείς.
Ευτυχώς οι παλιοί ηθοποιοί έπαιζαν μόνο τον ρόλο με επιτυχία, ενώ στην ζωή τους ήταν απλοί και καλοκάγαθοι άνθρωποι!
Δυστυχώς υπάρχουν σήμερα ορισμένοι που έχουν τον ρόλο του “Μαυραγορίτη ” μέσα στο πετσί και το DNA τους!
Ας τους κρίνει η ιστορία και ο λαός μας που υπάρχει τρόπος να τους τιμωρήσει με την απομάκρυνση από τα φαρμακεία τους!
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που όταν βλέπει και ακούει από τα ΜΜΕ από το στόμα αυτών όλων που αναφέρω αυτά που ισχυρίζονται και ζητούν ως αντάλλαγμα για να χορηγήσουν δωρεάν τα τεστ και να επιτίθενται στην Κυβέρνηση ότι δεν τους σιχαίνεται!
Καλό ξημέρωμα Ελλάδα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 23 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.