Προσεχώς Αγροτικό Τμήμα στο Επιμελητήριο Χίου

Το Επιμελητήριο Χίου προτίθεται να δημιουργήσει Αγροτικό Τμήμα, όπως προβλέπεται από το άρθρο 67 του ν.4497/2017, κατόπιν ψήφισης του ν.5087/2024. Προϋπόθεση για τη δημιουργία Αγροτικού Τμήματος  στο Επιμελητήριο Χίου είναι να εγγραφούν σε αυτό τουλάχιστον  30 αγροτικές επιχειρήσεις κάθε είδους, που ήδη είναι εγγεγραμμένες στο ΓΕΜΗ ή θα εγγραφούν σε αυτό, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και Ομάδες Παραγωγών, καθώς και αγρότες που ασκούν και μεταποιητική δραστηριότητα και μεταποιητές  προϊόντων πρωτογενούς τομέα.

Η ίδρυση Αγροτικού Τμήματος θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη στα εγγεγραμμένα μέλη καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια σειρά δράσεων (συμμετοχή σε εκθέσεις, προγράμματα επιμόρφωσης, λήψη επιχειρηματικής  ενημέρωσης, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κ.α.).

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Χίου που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν τη μετακίνηση τους στο Αγροτικό Τμήμα οφείλουν να αποστείλουν:

α) συμπληρωμένη την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

β)  πρόσφατη προσωποποιημένη πληροφόρηση της ΑΑΔΕ από την οποία να φαίνονται όλοι οι ΚΑΔ της επιχείρησης.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι 30 Ιουνίου 2024 στο info@chioschamber.gr .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.