Έκπτωση 30% στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Αιγαίου

Στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries να αποδώσει 30% έκπτωση στα ταξιδιωτικά εισιτήρια, ώστε να στηρίξει τουριστικά τα νησιά που έχουν πληγεί από τις έντονες προσφυγικές ροές τα τελευταία έτη. Τα νησιά που χαρακτηριστικά λαμβάνουν την έκπτωση καθίστανται η Λέσβος, η Χίος, η Ικαρία, οι Φούρνοι, η Λέρος και η Κως. Η Blue Star Ferries διεύρυνε τις συνεργασίες της με τις Δημοτικές Αρχές των εκάστοτε νησιών, καθώς και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, ώστε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στους τουρίστες. Η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα διαρκέσει από τις 14 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι διαδρομές που ισχύει η έκπτωση είναι:

  • από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
  • από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο
  • από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.