Λειτουργία Πολιτιστικών Εργαστηρίων για τη Μουσική

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κ. Βρατσάνος, ανακοινώνει ότι “ο Δήμος μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία πολιτιστικών εργαστηρίων με έμφαση τη μουσική, υπό την επιμελή καθοδήγηση των Γιώργου και Μανώλη Αυγουστίδη. Με την αδιάσειστη πεποίθηση ότι η μουσική μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δημιουργική διέξοδο για μικρούς και μεγάλους, ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξώντας να αγκαλιαστεί από την τοπική μας κοινωνία και να ενισχύσει του δεσμούς της με τον πολιτισμό και τις τέχνες. Καλούμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να μυηθούν στις μελωδίες και να απολαύσουν μια μουσική διαδρομή συμμετέχοντας στις Χορωδίες Ενηλίκων και Παιδιών που είναι υπό σύσταση, καθώς και στα μαθήματα για την εκμάθηση μουσικών οργάνων (βιολί, λαούτο και παραδοσιακό κλαρίνο).

Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται με τρεις τρόπους:

με τη συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής φόρμας https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfOrSnH7QiZVA…/viewform.

με τη συμπλήρωση της αίτησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.dimospsaron.gr/…/mousika-politistika…/ κι αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dianapsara@gmail.com.

ή τηλεφωνικά στο 6932528489.

Κατόπιν της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προκειμένου να γίνει γνωστό το πρόγραμμα – ημέρες και ώρες – διεξαγωγής των μαθημάτων.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.