Στη Χίο ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης

Μια μεγάλη άφιξη αναμένεται στο νησί της Χίου και αυτή αφορά τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών. Ο κ. Καιρίδης, θα παρευρεθεί στο νησί, την προσεχή Πέμπτη, 6 και θα παραμείνει ως και το μεσημέρι της Παρασκευής, 7 Ιουνίου.

Ως προς το πρόγραμμα του, το πρωί της Πέμπτης με την έλευσή του, θα συναντηθεί με τους τοπικούς υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς, ώστε να συζητήσουν τα μείζονα θέματα που νησιού ως προς τις ανάγκες του μεταναστευτικού, το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη ΒΙΑΛ, ενώ θα βγάλει βγάλει λόγο και θα ακολουθήσει συζήτηση με το σώμα των Συνοριοφυλάκων και λοιπών τμημάτων της Αστυνομίας στον Άγιο Αρτέμιο. Εκεί, θα παρευρίσκεται και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου και νόμιμος εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ, Κοτανίδης Κυριάκος, ώστε να καταθέσει τα αιτήματα του σώματος και να διατελέσει έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Υπουργό. Ύστερα, το απόγευμα της Πέμπτης, 19:00 μ.μ., ο κ. Καιρίδης θα εξάγει ομιλία στο Ξενοδοχείο Χανδρής.

Το πρωί της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες και αιρετούς του νησιού, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή, τον Δήμαρχο Χίου Ιωάννη Μαλαφή, καθώς και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, ώστε να τεθούν επί τάπητος προβλήματα και λύσεις που αφορούν το μεταναστευτικό και όχι μόνο, ενώ το μεσημέρι της ίδια μέρας, 12:00 μ.μ. ο Υπουργός Μετανάστευσης θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.