Αναμένεται να λειτουργήσει το Τουριστικό Γραφείο στον Καρφά

Ενόψει θερινής περιόδου τα παραλιακά χωριά της Χίου αποτελούν τον βασικό προορισμό συγκέντρωσης παραθεριστών όπου επιλέγουν να τα επισκεφθούν για την διασκέδασή τους. Έτσι, για να ενισχύσει την κίνηση των παραθεριστών και να τους προτρέψει να επιλέξουν τον Καρφά ως το μέρος των διακοπών τους, ο Δήμος Χίου αποφάσισε να λειτουργήσει εκεί το Γραφείο Τουρισμού.

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο κ. Γεώργιος Χρηστάκης, μίλησε για το εγχείρημα αυτό, επεξηγώντας τα όσα έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος για το άνοιγμα του γραφείου, αλλά και τα όποια οφέλη του. Ξεκινώντας, για να ξεκινήσει η λειτουργία του γραφείου, ως απαραίτητο πρώτο βήμα του Δήμου, είναι να προβεί σε ανακαίνιση του κτιρίου, το οποίο χρίζει βελτίωσης έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καταλλήλως οι ενδιαφερόμενοι.

Για την συγκρότηση της υπαλληλικής ομάδας η οποία θα στεγάζεται και θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες, καθώς και για λειτουργικά ζητήματα, αναμένεται να προσληφθεί ειδικός σύμβουλος τουρισμού, ενώ το προσωπικό που θα διατηρεί την εύρυθμη λειτουργία του Γραφείου, θα αποτελείται τόσο από ειδικευμένους ιδιώτες, όσο και από φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου οι οποίοι θα πραγματοποιούν εκεί την πρακτική τους άσκηση. Το γραφείο θα λειτούργει για τους προσεχείς θερινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ προβλέπεται να παραμένει διαθέσιμο για τους τουριστικούς επισκέπτες και τα Σαββατοκύριακα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.