Ανακοίνωση Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ για το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι

Ανακοίνωση – Ενημέρωση για το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι

Το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι του Παγχιακού Συλλόγου Α. με Α. που πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το έτος 1999, τον Αύγουστο και αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων του συλλόγου για όλο τον χρόνο!!….

Το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι του Παγχιακού  Συλλόγου Α. με Α. που συγκεντρώνει το σύνολο σχεδόν των μελών με τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους  εθελοντές μας και έχει καταξιωθεί στη Χιώτικη Κοινωνία σαν πολιτιστικό γεγονός, με μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει Θεσμός!!

Το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι του Παγχιακού Συλλόγου Α. με Α. το φετινό καλοκαίρι αφιερώνεται, στη Προστασία της Υγείας της Χιώτικης Κοινωνίας, για την οποία πρέπει να μεριμνούμε όλοι!! Ιδιαίτερα δε εμείς, ως υπεύθυνη κοινωνική ομάδα, που ανήκει στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού!!   Δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί και το καλοκαίρι του 2020 θα είναι  καλοκαίρι με μεγάλες απώλειες, αφού  δύο από τις σπουδαιότερες δράσεις μας ( Κατασκήνωση Α.μεΑ. και Π.Χ.Π.) ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού!!!

Ο Παγχιακός Σύλλογος Α. με Α. συνεχίζει τη λειτουργία και τη δράση του και ελπίζει και εύχεται το επόμενο καλοκαίρι να μας βρει όλους καλά και να συνεχίσουμε με την ίδια και με ακόμα περισσότερη δύναμη τις δραστηριότητές μας από  εκεί από όπου… διακόψαμε!!!

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Υπόλοιπο Καλοκαιριού!!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.