Δημιουργία ιστοσελίδας από τη ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ.

Η Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Χίου (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.) αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα προώθησης και προκειμένου να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο το κοινό και ειδικότερα τους νέους για το πολύ σημαντικό θέμα της συλλογής, διαχείρισης και επεξεργασίας των απορριμμάτων, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην ποιότητα ζωής των δημοτών, δημιούργησε ιστοσελίδα, www.dianoxae.gr, και σελίδα στο facebook, ΔΙ Α ΝΟ Χ

Έτσι όλοι πλέον μπορούν να πληροφορούνται για τις δραστηριότητες της διαδημοτικής επιχείρησης και να συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις που διοργανώνονται με στόχο να απολαμβάνουμε όλοι ένα καλύτερο περιβάλλον.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την ανακύκλωση και για το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) που η επιχείρηση με περισσή επιμέλεια λειτουργεί στον Πόδορα της νότιας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.