Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου θα προσλάβει Παθολόγο για το ΚΑΠΗ Χίου

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην πρόσκληση τα παρακάτω:

“Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. 14626/26.2.2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τον Προγραμματισμό Προσλήψεων Έκτακτου Προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών, απαιτείται η πρόβλεψη πρόσληψης προσωπικού, απαραίτητου για την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ.

Στα μέλη του ΚΑΠΗ η παρουσία ενός ιατρού είναι απαραίτητη , διότι λόγω της οικονομικής κρίσης τα μέλη παραμελούν πολύ συχνά τα προβλήματα υγείας τους και πολλές φορές σταματούν να λαμβάνουν και τα φάρμακά τους. Η πρόσληψη ενός ιατρού παθολόγου, οποίος θα επισκέπτεται το ΚΑΠΗ κάποιες ώρες την εβδομάδα προκειμένου να εξετάζει και να γράφει τα φάρμακα των ηλικιωμένων θα μειώσει την ταλαιπωρία τους και θα διευκολύνει τη ζωή τους. Η μέχρι τώρα εμπειρία μας αυτό έχει αποδείξει.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θεωρούμε απαραίτητη την πρόσληψη της κάτωθι ειδικότητας με σύμβαση μίσθωσης έργου, ετήσιας διάρκειας, γι ΄αυτό εισηγούμαστε:

Μία (1) θέση ΠΕ Ιατρού Παθολόγου για τα μέλη ΚΑΠΗ Δ. Χίου.

Η αμοιβή για τον παθολόγο του ΚΑΠΗ προτείνεται να οριστεί στο ύψος των 5.000 ευρώ ετησίως.

Η δαπάνη για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού θα καλυφθεί από τον ΚΑ:00-6117.001 με τίτλο «αμοιβές ιατρού» προϋπολογισμού 2022, στον οποίο έχει προβλεφθεί πίστωση 10.000 ευρώ. Αν κριθεί αναγκαίο, θα προβλεφθεί και αντίστοιχη πίστωση στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2023.

Τέλος, τονίζεται ότι το σύνολο της δαπάνης από την παραπάνω πρόσληψη θα καλυφθεί αποκλειστικά από έσοδα που προέρχονται από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.