Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» για το μήνα Σεπτέμβριο

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019, Μήνα Μνήμης Μικρασίας, διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

☙  Τετάρτη  4 Σεπτεμβρίου 8 μ.μ  / Βραδιά Μικρασιατικής Μνήμης στην αυλή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Βαρβασίου με το χορευτικό τμήμα του Φάρου.

☙  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 8μ.μ  Προβολή στον Φάρο Βαρβασίου από τον Δημήτρη Φρεζούλη επιλογών της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» με συνεντεύξεις  Μικρασιατών της Χίου.

☙ Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 8μ.μ Πρώτη Επίσημη Βιβλιοπαρουσίαση του περιηγητικού οδηγού Σμύρνης του 1922 από τις εκδόσεις εξ Ανατολών,  με τον Ανδρέα  Μπαλτά και τον Γιώργο Πουλημένο στον Φάρο Βαρβασίου.

☙ Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, η επί 41 έτη «Ημέρα Μνήμης Μικρασίας» με επίκεντρο τον Άγιο Χαράλαμπο στο Βαρβάσι.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό σε όλες τις ως άνω εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

Οι εγγραφές στα τμήματα του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν από σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των τμημάτων του Φάρου Βαρβασίου στην αίθουσα εκδηλώσεών του «Ανδρέας Αξιωτάκης».

 Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος»

Οδός Καραμανή 12 Χίος, Επικοινωνία 2271020621 (απογευματινές ώρες)

E-mail: faros_varvasiou@yahoo.gr

Σελίδα facebook : Μ.Σ. Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη “ο Φάρος”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.