Εκλογές Δ.Σ. Φ.Ο.Β. την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Φιλοπροόδου Ομίλου Βροντάδου (Φ.Ο.Β), προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση (Γ.Σ.), την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020​ και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Ομίλου,  που θα γίνει με τήρηση των κανόνων της πανδημίας COVID 19 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Εκλογή Προέδρου  Γ.Σ.  και Εφορευτικής Επιτροπής.

Β. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ετών 201​8-2020, έγκριση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου  Δ. Σ.  από κάθε ευθύνη.

Γ.  Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2020-2022​

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ. Σ.  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Τα τακτικά μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού  και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή,  μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ομίλου. Για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Πολύδωρο Στείρο (τηλ. 6972828236)

Σύμφωνα με το Καταστατικό, κάθε μέλος μπορεί να εξουσιοδοτηθεί να ψηφίσει για ένα μόνο μέλος το οποίο απουσιάζει και εφόσον καλύπτει τους όρους του Καταστατικού.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε.

​Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Φ.Ο.Β.​

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.