Νίκη – ανάσα για τον ΝΟ Χίου, 11-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χίου και μάλιστα υπερπολύτιμη, επικρατώντας με 11-9 του ΑΝΟ Γλυφάδας για τη 12η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.
Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, τουλάχιστον προσωρινά, έφτασε στους 6 βαθμούς και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Ο ΑΝΟΓ παρέμεινε στη 5η θέση με 16 βαθμούς και δυσκολεύει η υπόθεση – είσοδος στον Όμιλο των ισχυρών της Β’ φάσης.
Με βασικό όπλο την άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά και σε κρίσιμα σημεία, οι Χιώτες πήραν το πάνω χέρι, προηγήθηκαν και με τέσσερα γκολ διαφορά (8-4 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου) και διαχειρίστηκαν σωστά το ματς μέχρι το φινάλε και το τελικό 11-9.
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-9
Οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 2-3.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 2, Τσικοβάνι 1, Καλαργυρός 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος 2, Φρυδάς Κ., Αμπάζης, Αγιωργούσης 1, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς Δ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 2, Ναγκλ, Μαυράκης 2, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Θώμογλου, Ίλιτς, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Αχλαδιώτης
Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.