«Λουόμενοι» στο Οθωμανικό Λουτρό Κάστρου

Η ΟΜΑΔΑ 13+, αποτελεί μια ομάδα καθηγητών εικαστικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα παρουσιάσει την πρώτη της ομαδική έκθεση με τίτλο «Λουόμενοι». Στο ιστορικό Οθωμανικό Λουτρό Κάστρου, της Χίου, θα παρουσιαστεί η έκθεση, κατά τις προσεχείς ημερομηνίες 27 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου.
Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει το δημιουργικό έργο των εκπαιδευτικών εικαστικών και να το φέρει σε επαφή με τη μαθητική, εκπαιδευτική και ευρύτερη κοινότητα της Χίου. Στην ομάδα συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς και εικαστικοί καλλιτέχνες μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, δημιουργώντας ένα γόνιμο διάλογο μεταξύ των καλλιτεχνών και εμπλουτίζοντας το εικαστικό τοπίο της Χίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 19:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ., τις ίδιες ώρες και μέρες λειτουργίας του χώρου.
Η ΟΜΑΔΑ 13+ ευχαριστεί θερμά την Εφορία Αρχαιοτήτων Χίου και την Προϊσταμένη κα. Όλγα Βάσση για τη συνεχή στήριξη στο έργο των καλλιτεχνών του νησιού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.