Warum Frau Merkel? Γιατί κυρία Μέρκελ πουλάτε ή θα πουλήσετε “Υποβρύχια ” στην Τουρκία και δη στον Σουλτάνο που δεν σταματάει τις εχθρικές προκλήσεις;

Αλήθεια κυρία Ατζελίνα γιατί τόση μεγάλη συμπάθεια και αγάπη στον Σουλτάνο;
Μήπως σας έχει κτυπήσει κεραυνοβόλος ερωτισμός με τα καθρεφτάκια και τα τριαντάφυλλα που σας προσφέρει;
Αφού βλέπετε την διεθνή κατακραυγή εναντίον της συμπεριφοράς του Σουλτάνου με όλες τις προκλητικές ενέργειες και απειλές καθώς και επεμβάσεις σε τρίτες χώρες, εσείς ως μία ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γιατί συμπεριφέρεσθε κατ΄αυτόν τον τρόπο και αλείφετε με βούτυρο και μέλι το ψωμί του αιμοχαρούς και αιμοσταγούς Σουλτάνου ;
Και όπως θέτετε στην Γερμανική γλώσσα το ερώτημα με πολλές απαντήσεις και έννοιες:
Warum Warum Warum ist die banane Krumm?
Γιατί η μπανάνα είναι στραβή;
Τα ερωτήματα είναι πολλά και ποικιλόμορφα, αφού είδατε με ποιόν τρόπο τον αντιμετωπίζει η μεγάλη δύναμη της Αμερικής με τον νέο πρόεδρο Τζον Μπάιντεν και άρχισε ο Σουλτάνος σιγά σιγά να αλλάζει συμπεριφορά … γιατί και εσείς πάτε κόντρα στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μελών της Ελλάδας και Κύπρου;
Τι θέλετε πάλι να αρχίσουν τα καραβάνια με τους λαθρομετανάστες να κατακλύζουν τις χώρες της Ευρώπης; Είδαμε και πάθαμε εδώ και δύο χρόνια με την νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φυλάξουμε όλα τα σύνορα χερσαία και από θάλασσα που η προηγούμενη κυβέρνηση το είχε ξέφραγο αμπέλι…Ίσως για λόγους ψηφοθηρίας για να παραμείνει στην εξουσία. Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να σταματήσει η πώληση Υποβρυχίων προς την Τουρκία γιατί θέλει να τα χρησιμοποιήσει για επιθετικές ενέργειες. Εάν επιθυμείτε νέο παγκόσμιο πόλεμο και είστε πολεμοχαρής και δεν παραδειγματιστήκατε από την λαίλαπα του Β’ παγκοσμίου πολέμου με όλα τα επακόλουθα που και εσείς βιώσατε τότε, είστε αξιοθρήνητη και θα σας γράψει η ιστορία με μελανά γράμματα.
Γνωρίζει όλη η υφήλιος ότι υπάρχουν 6 έξι εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι στην Γερμανία και έχετε τεράστιες επενδύσεις στην Τουρκία….αλλά εδώ τώρα η κατάσταση ίσως περιπλέκεται με την διεθνή ειρήνη στον κόσμο και ειδικότερα στην Ανατολική Μεσόγειο με τις καθημερινές παραβιάσεις και προκλήσεις του Σουλτάνου πού οραματίζεται την άλλοτε Οθωμανική Αυτοκρατορία αλλά και την μουσουλμανοποίηση του δυτικού πολιτισμού!
Εύχομαι και πιστεύω να πάρετε το παράδειγμα του Αμερικανού Προέδρου Τζον Μπάιντεν και να του τρίξετε τα δόντια και να τραβήξετε το χαλί πού τόσα χρόνια του έχετε απλωμένο !
Αυτά τα λίγα από έναν Ακρίτα της Χίου που επί τόσα χρόνια βλέπει και βιώνει την συμπεριφορά του Σουλτάνου με τις καθημερινές προκλητικές ενέργειες και παραβιάσεις των συνόρων μας που τώρα πλέον είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Καλό απόγευμα με Υγεία και Ειρήνη για όλο τον κόσμο!
Χίος 20 Ιουνίου 2021 ( παγκόσμια γιορτή του πατέρα) να ληφθεί υπόψη γιατί είμαι και πατέρας και παππούς!
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.