Πέντε βραβεία αριστείας στο ξενοδοχείο «Χανδρής»

 

 

Με δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια διακρίθηκε το ξενοδοχείο «Χανδρής» στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των Greek Hospitality Awards 2022, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel απέσπασε:

α) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek Landmark City Hotel’ ως το ξενοδοχείο ορόσημο για το νησί της Χίου. Το εμβληματικό ξενοδοχείο, που φέτος εορτάζει τα 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αποτελεί το σημείο αναφοράς της διεθνούς εικόνας της πόλης και λειτουργεί ως το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της διπλωματίας του νησιού. Σφραγίζοντας ανεξίτηλα την κοινωνική ζωή, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία του τόπου, το ξενοδοχείο Chios Chandris αποτελεί τον πυρήνα της φιλοξενίας της πόλης,  συνδυάζοντας μοναδικά την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και την τοπική ιστορία με τη σύγχρονη αισθητική και τις βαθιές πολιτιστικές αξίες (Gold Αward).

β) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek View City Hotel’ ως το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα. Το Chios Chandris Hotel δεσπόζει σε προνομιακή τοποθεσία στην γοητευτική πόλη της Χίου, στο γραφικό λιμάνι,  προσφέροντας στους επισκέπτες του απαράμιλλη θέα στην πόλη και τα παράλια της μικράς Ασίας. Ένα ξενοδοχείο τύπου resort με κορυφαίο design, συνδυάζει την ιστορία της Χίου με την σύγχρονη αισθητική (Gold Αward).

γ) το Ασημένιο βραβείο ‘Best Greek Business City Hotel’  ως ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για κάθε επαγγελματική συνάντηση, παρέχοντας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, και τεχνογνωσία (Silver Αward).

δ) το Χάλκινο βραβείο ‘Best Greek Boutique City Hotel’  ως ένα απο τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία πόλης έχοντας έναν χαρακτήρα που το κάνει μοναδικό ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επισκεπτών  με εξαιρετικό σχεδιασμό και άνεση συνδυάζοντας μοναδικά την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με την σύγχρονη αισθητική (Bronze Αward).

 

ε) το Χάλκινο βραβείο ‘Best Greek MICE City Hotel’ ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Χίο (Bronze Αward).

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.