Πρωτοβουλία για τη Χίο: Άλλο ένα πισωγύρισμα από τον κο Κάρμαντζη;

Μετά την κατάργηση της τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δημαρχείο της Χίου, είδηση που μας έκανε γνωστούς σε όλη την Ελλάδα, ενημερωθήκαμε από τον τύπο για την πρόθεση του κου Κάρμαντζη να υλοποιήσει άλλο ένα πισωγυρίσμα στο Δήμο μας. Φαίνεται πως η ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, την οποία για πρώτη φορά εφαρμόσαμε ως δημοτική αρχή, για κάποιο λόγο τον προβληματίζει, η δε πρόθεσή του αυτή φέρνει στο μυαλό μας άλλες εποχές…

Στόχος μας εξαρχής ήταν η απόλυτη διαφάνεια των συνεδριάσεων του σημαντικότερου συλλογικού οργάνου ενός δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και η αμεσότερη πρόσβαση των πολιτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να παρακολουθούν μέσω του διαδικτύου όλη τη διαδικασία, να γίνονται κοινωνοί των αποφάσεων και τελικά να γίνονται ενεργοί πολίτες προς όφελος του τόπου μας.

Ήδη, με αίτημα μας, ζητήσαμε να έλθει το θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης στην  επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φαίνεται τελικά πως οι “ανοιχτές πόρτες”, το κύριο προεκλογικό σύνθημα της πλειοψηφούσας παράταξης, μόνο ανοιχτές δεν είναι …

Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” θα αντισταθεί σθεναρά σε κάθε προσπάθεια πισωγυρίσματος…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.